EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32351 tot 32355
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Chinese 4,7-smartphone Red Rice kost maar 100 euro

De Chinese fabrikant Xiaomi zou werken aan een smartphone met een 4,7"-scherm die volgens de geruchten omgerekend slechts 100 euro zou kosten. Het toestel heeft de codenaam Red Rice en er zijn al afbeeldingen van uitgelekt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

New York Fed ziet aandelen nog minstens 5 jaar stijgen

Federal Reserve economen Fernando Duarte en Carlo Rosa hebben een rapport geschreven: ”Are Stocks Cheap?”. Hierin kijken ze naar de risicopremie, risk premium, van de aandelen om te kijken naar het toekomstige potentieel. Hoewel de risicopremie historisch hoog staat, zien ze nog voldoende opwaarts potentieel voor de komende 5 jaren.

De twee ondervraagde banken, kamde de academische literatuur uit en vroegen andere economen bij de centrale banken naar hun mening, en allemaal waren ze positief voor de toekomst van de aandelenmarkten. De meeste modellen voorspellen zelfs nog meer dan gemiddelde returns de komende 5 jaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Moody’s lacht bezorgdheid over bubbles bij US Treasuries weg

Obligatiebeleggers mogen op beide oren slapen: er zijn bitter weinig signalen die wijzen op bubbles bij US Treasuries. Of maw Moody’s Investors Service gelooft niet in een crashlanding voor de Amerikaanse obligatiekoersen, een vrees die sommige investeerders wel degelijk wakker houdt.

Colin Ellis, Antonio Garre en Alastair Wilson noemen de uitspraken over zo’n bubbel sterk overdreven. Maar dat geldt niet alleen voor de Amerikaanse staatsobligaties, ook op de markt voor bedrijfsobligaties zouden de lichten nog altijd op groen staan. Ook daar zou dus geen gevaar dreigen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Letten blijven gekant tegen euro 7 maanden voor invoering

Minder dan zeven maanden voor de toetreding tot de eurozone blijft een meerderheid van de Letten tegen de euro gekant. Dat blijkt uit een peiling bij iets meer dan duizend inwoners van de Baltische staat. Slechts 36 procent van de ondervraagden zijn voor de euro, de overige 62 procent is tegen de eenheidsmunt. Zowat een kwart van de ondervaagden is zelfs heel fel tegen de euro gekant.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Record schadebedrag door wanbetalers

Europese bedrijven, consumenten en overheden worden steeds lakser met het betalen van hun rekeningen. Vorig jaar liep het betalingsverzuim op tot een recordbedrag van 350 miljard euro.

Dat is 7 procent meer dan in 2011 aan wanbetaling werd geconstateerd, meldde financiële dienstverlener Intrum Justitia maandag op basis van een Europees onderzoek onder bijna 10.000 bedrijven.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs