EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32366 tot 32370
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Rusland voelt recessie eurozone

De langdurige recessie in de eurozone raakt ook de groei van de Russische economie. Die viel in het het eerste kwartaal terug tot het laagste niveau sinds 2009, zo maakte de Russische overheid bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Japanners en Fransen investeren in schaliegas

De Japanse handelshuizen Mitsui en Mitsubishi nemen samen met transporteur Nippon Yusen en het Franse energieconcern GDF Suez een groot belang in een schaliegasproject in de Verenigde Staten. Dat meldde de Britse zakenkrant Financial Times vrijdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Madoff slaapt slecht en voelt zich schuldig

Er zat geen tegoed op zijn gevangenistelefoon, daarom belde megafraudeur Bernard Madoff CNNMoney collect call .

Er zat geen tegoed op zijn gevangenistelefoon, daarom belde megafraudeur Bernard Madoff CNNMoney collect call .

In het gesprek vertelde Madoff over het leven in de gevangenis. Ooit had Bernard Madoff miljarden dollars, maar nu verdient gevangene #61727-054 ongeveer veertig dollar per maand met zijn bijbaantje vanuit een beveiligde gevangenis in het Amerikaanse North Carolina. 'Bernie' moet er zorgen dat de telefoons en computers goed werken en schoon zijn, vertelt hij in

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

'Succesrecept Japan niet toepasbaar op Europa'

De Japanse economie trok de afgelopen dagen de aandacht met onverwacht sterke groeicijfers. Het agressieve stimuleringsbeleid dat onder de nieuwe premier Shinzo Abe is ingezet lijkt daarmee zijn eerste vruchten af te werpen. Dit roept de vraag op of Europa lessen kan trekken uit het prille Japanse herstel. 'Abenomics' lijkt echter moeilijk te exporteren naar het buitenland.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Column Kees de Kort | Crisis nog maar net begonnen

Deze sombere boodschap uitte onze economiecommentator donderdag in Het Parool. En hij legt uit dat het hem geen enkele moeite kostte om tot die apocalyptische conclusie te komen. "Ik heb even gekeken wat voor berichten er de afgelopen 24 uur bekend zijn geworden. We hebben het niet over de oplopende werkloosheid in Nederland, niet over de dalende huizenprijzen, niet over de pensioenproblemen en niet over de financiële positie van banken. We hebben het bijvoorbeeld over de huren, die behoorlijk gaan stijgen."De Kort concludeert: "De inkomens stijgen niet. Dat betekent voor de koopkracht voor ongeveer 45 procent van alle Nederlanders niet veel goeds."

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs