Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 32366 tot 32370
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Kleine beleggers moeten nog terug in de markt komen, Bitcoin-schip dreigt vast te lopen

Woensdag ging de koers van de virtuele munt Bitcoin plots slagzij maken. De grootste beurs waar Bitcoin kan worden verhandeld zag zich gisteren gedwongen om de handel stop te zetten. Wat is er met Bitcoin aan de hand, heeft deze munt al dan niet een ‘real value’?

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

'Onze economie is een schuldfabriek'

column Er zijn al tal van schuldigen aangewezen van de crisis. Columnist Henk van Houtum houdt het op de moderne Sirenen, oftewel de illusie economie. 'De consumptiemaatschappij speelt heel handig in op onze angst om sociaal tekort te schieten. Het verlangen naar meer en groter is dus vooral ook een vermomd schuldgevoel.'

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Wereldbank leent India miljarden om armoede

De Wereldbank heeft donderdag gezegd dat het jaarlijks 3 tot 5 miljard dollar aan India gaat lenen om de armoede in het land tegen te gaan. Dat is tussen 2,29 en 3,81 miljard euro.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Bitpauze

Yes, it is supposedly distributed, but that does not prevent BTC trading platform MtGox from halting trading for a bit, or 12 hours as the case may be.

In other news, according to today's leaked memo from the bearded chairman, one should move out of the BitCoin bubble and boldly go into the S&P bubble.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Voor Jim Cramer gaat het allemaal wel erg snel!

Heeft de rally op de beurs van Wall Street lemen voeten? CNBC’s Jim Cramer is van mening dat op deze vraag een genuanceerd antwoord moet gegeven worden. Op de 1ste plaats merkt hij dat de huidige bull market “been one for the books” was.

Verschillende pundits hebben al gewaarschuwd voor bubbles, maar verschillende segmenten van de markt geven aan dat de investeerders zich niet zo veel zorgen hoeven te maken. In het programma “Squawk on the Street” maakte Cramer gewag van een heuse revolutie op de markt.