EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32371 tot 32375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

Zo ziet de balans van de Fed eruit als ze QE vermindert

Er is al veel gesproken over de toespraak van Bernanke twee weken geleden. Hij hintte op een verlaging van de monetaire stimulus.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

'Letland vanaf 2014 euroland'

Letland treedt toe tot de groep van eurolanden. Hun nationale munteenheid, de Lats, wordt vanaf 1 januari 2014 ingeruild voor de euro.

Letland treedt toe tot de groep van eurolanden. Hun nationale munteenheid, de Lats, wordt vanaf 1 januari 2014 ingeruild voor de euro.

Volgens persbureau Reuters geeft de Europese Commissie Letland morgen groen licht om de eenheidsmunt in te voeren. Daarmee zou de Baltische staat het 18e land zijn dat gebruik gaat maken van de in 1999 geïntroduceerde munt.

Letland zou voldoen aan de eisen die door de Europese Commissie worden gesteld aan landen die willen toetreden. Die bestaan onder andere uit een lage inflatie, rente en staatschuld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

Kans op sociale onrust door crisis in Europa het grootst.

Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 is de kans op stakingen, werkonderbrekingen, straatprotesten en demonstraties in de meeste landen in de wereld toegenomen. In de 27 EU-landen is het risico op sociale onlusten het grootst, met een toename van 34 procent naar 46 procent in vijf jaar tijd, concludeert de ILO.

Het meest kwetsbaar voor sociale onrust zijn Cyprus, Tsjechië, Griekenland, Italië, Portugal, Slovenië en Spanje. De aanhoudende schuldencrisis in Europa en de politieke reactie daarop, in de vorm van bezuinigingen, is de voornaamste boosdoener. Volgens de in Genève gevestigde organisatie van de Verenigde Naties zijn "de gevolgen voor burgers en voor hun perceptie van onbehagen" groot.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

India importeerde in mei opnieuw veel goud: 162 ton

India importeerde in mei 162 ton, veel meer dan waar men op had gerekend. In april werd er ook al opvallend veel goud verkocht, naar schatting 142,5 ton. Als India in dit tempo goud blijft kopen zal het oude jaarrecord verbroken worden. Normaal importeren Indiërs ongeveer 80 ton goud per maand.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

Europese Unie loopt het grootste risico op sociale onrust

De Europese Unie loopt een groter risico op sociale onrust dan de rest van de wereld. Dat de conclusie van een jaarrapport van de International Labour Organisation (ILO). Er wordt aan toegevoegd dat de sociale onrust - met stakingen, werkonderbrekingen, straatprotesten en demonstraties - sinds het uitbreken van de economische en financiële crisis zes jaar geleden in de meeste landen is toegenomen, maar vooral een toename heeft gekend in de Europese Unie, waar het risico volgens het rapport tijdens die periode van 34 procent tot 46 procent is gestegen.

Lees verder op express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs