Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32376 tot 32380
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

‘Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Een succesvolle belegging in grondstoffen maak je met dit aandeel

Bron: presseurop.eu
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

EU overweegt opheffing olie-embargo

De Europese lidstaten hebben een voorlopig akkoord gesloten over de versoepeling van het embargo op de Syrische olie-export. Dat zou een eerste aanzet betekenen tot een versoepeling van de sancties sinds president Bashar al-Assad twee jaar geleden begon met zijn represailles tegen de opstandige bevolking.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Weekend TV – Experts bespreken zilver

Deze week bekijken we de situatie bij zilver. Het witte edelmetaal deelde lang niet zo fors in de klappen tijdens de recente crash van goud. Enkele experts gaan na wat er gaande is…

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Fitch verlaagt toprating Groot-Brittannië

Kredietbeoordelaar Fitch heeft de rating voor Groot-Brittannië van topniveau AAA verlaagd naar AA+. Dat maakt Fitch vandaag bekend. De outlook is stabiel.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

EU-peilingen deze week - Grieken willen weg uit eurozone

Hoe staat het met het draagvlak voor de EU, heeft de populariteit van de euro haar dieptepunt bereikt? Een kort overzicht van de EU-peilingen van deze week.

De peiling die afgelopen dagen het meest in het oog sprong, is die uit Griekenland. Hoe zwaar de bezuinigingsmaatregelen van de eurozone ook waren, veel Grieken bleven trouw aan de blauwe sterrenvlag. Maar de afgelopen maand daalde de populariteit met 16 procentpunten en heeft 66 procent een negatieve opvatting over de EU.