EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32401 tot 32405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Aantal faillissementen in mode-industrie blijft stijgen

Het aantal failliete kledingzaken is in de eerste vier maanden van dit jaar fors toegenomen. Vooral kleinere winkels sluiten sneller hun deuren.

Lees verder op kwappa.com
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Kan olie de reddende engel worden voor goud?

De olieprijs staat voor belangrijke weken. Momenteel staat (Light) Crude Oil rond de $ 94. Dit is dicht tegen een lange termijn weerstand van iets boven de $ 96. Als (Light) Crude Oil deze weerstand opwaarts kan doorbreken, kan het in zijn zog nog andere grondstoffen mee trekken. Deze weerstand werd al meermaals bereikt, maar kon nog niet overtuigend doorbroken worden.

Jim Rogers zei recent over goud dat de huidige correctie moest gebeuren. Goud stijgt al twaalf jaar op rij, dit is vrij uitzonderlijk voor een grondstof. In die 12 jaar had goud ook nog maar een keer een correctie van meer dan 30 % ondergaan, dit is ook vrij uitzonderlijk. De meeste grondstoffen corrigeren meer dan 30 % op de 2 à 3 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

'Nederlandse huizenprijzen 30% overgewaardeerd'

De Nederlandse huizenprijzen zijn nog lang niet op hun oorspronkelijke niveau. Volgens het Britse Weekblad The Economist zijn huizen nog 30 procent overgewaardeerd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

'Beurs en economie divergeren, hoe loopt dat af?'

De aandelenbeurs knalt door. Als je naar de beurzen kijkt zou je danken dat het allemaal hallelujah is, maar dat is het in de echte economie niet. Dat zegt Hans de Geus.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

De Euro kan crashen als de eurocrisis op zijn einde loopt

De Eurozone zit nog steeds met een gigantisch economisch probleem. Maar de daling van de Griekse rentevoeten en de instroom van buitenlands geld naar Griekenland/Europa, doet vermoeden dat we het ergste achter de rug hebben. Dit kan zo zijn gevolgen hebben voor de euro, zegt 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs