Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 32406 tot 32410
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

McDonald's Japan verhoogt prijzen

De fastfoodketen heeft in Japan haar prijzen opgeschroefd. Hamburgers en kaasburgers worden 20 tot 25 procent duurder, terwijl patat juist iets goedkoper wordt. De hogere prijzen moeten de winstgevendheid verbeteren, maar misschien speelt ook de inflatieverwachting een rol...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Dit is waarom de olieprijs daalt

Goud is niet de enige grondstof die onder druk staat. Ook de olieprijs kent een sterke daling de laatste handelsdagen. Er werd aangekondigd dat de strategische olievoorraden in de Verenigde Staten van Amerika zijn gedaald. Dit is meestal een positieve indicator voor de olieprijs.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Europeanen plannen hun pensioen onvoldoende

Veel Europeanen hebben geen inzicht in het inkomen dat ze op hun oude dag zullen ontvangen. Ook is het grootste deel van hen niet voldoende op de hoogte van veranderingen binnen het pensioenstelsel van hun thuisland. Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit dat ieder zijn eigen financiƫle toekomst veiligstelt. Dit belang blijkt echter nog niet tot veel Europeanen door te dringen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Meer (zelf)moorden door besparingen in Griekenland

Door de drastische besparingen die Griekenland moet doorvoeren om zijn publieke financiƫn gezond te houden, zit het aantal gevallen van zelfmoord en moord in de lift. Dat blijkt uit Amerikaans-Grieks onderzoek.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Eurocrisis doet consumenten besparen op voeding

De eurocrisis weegt op de verkoopcijfers van voedingsconcerns en supermarkten en daarom trekken vijf multinationals aan de alarmbel. Door de eurocrisis houdt de Europese consument immers ook voor voeding de vinger op de knip, schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad.