EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32406 tot 32410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Kloof tussen arm en rijk groter geworden in Amsterdam

Periferie verarmt, centrum wordt rijker // © anpHet welzijnsniveau in Amsterdam is sinds 2000 gestegen, maar alleen hoogopgeleiden hebben daarvan geprofiteerd. De tweedeling tussen arm en rijk neemt toe. Ook wonen hoogopgeleiden steeds vaker binnen de ring en laagopgeleiden erbuiten.

Dat zegt Jeroen Slot van bureau Onderzoek en Statistiek (O+S). 'Het gemiddelde welzijnsniveau is bij hooggeschoolden toegenomen, terwijl het bij laag- en middelbaar geschoolden stabiel bleef.' Vanavond spreken Slot en andere onderzoekers over Amsterdam tijdens Destaat van de stad in de Stadsschouwburg.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Brussel geeft Spanje uitstel tot 2016

Spanje, Frankrijk, Portugal en Slovenië mogen langer de tijd nemen om hun begrotingstekort te laten voldoen aan de Europese regels. Dat heeft de Europese Commissie woensdag bepaald.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Nieuw-Zeeland en China praten over valuta inwisselbaarheid

China en Nieuw-Zeeland zijn met elkaar in gesprek over een samenwerkingsverband. Ze willen ervoor zorgen dat hun valuta direct met elkaar inwisselbaar zijn om op die manier kosten te kunnen besparen gezien de groeiende handelsbetrekkingen tussen de beide landen. Dat bevestigde het ministerie van de Nieuw-Zeelandse premier John Key.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Schraap al je durf en moed bij elkaar, het is tijd voor dit…

David Banister van ETF Daily News somt 8 redenen op die aantonen dat goudmijnaandelen in de grootste dip in tientallen jaren zitten. Hij acht het moment rijp om alle moed bij elkaar te schrapen en in te stappen in de goudmijnaandelen. Als iets zo negatief wordt benaderd, is de tijd daar om in te stappen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

"Consumenten zien dat een huis nog nooit zo goedkoop is geweest"

Bij de Vereniging Eigen Huis kan de vlag uit. Hun Eigen Huis Marktindicator liet in mei namelijk de grootste maandelijkse stijging ooit zien. Het sentiment op de markt voor koopwoningen lijkt te verbeteren. Volgens hoogleraar Woningmarkt Conijn zijn huizen nog nooit eerder zo goedkoop geweest. De VEH denkt dat een kantelpunt nabij is.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs