EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32416 tot 32420
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Nederland blaast de euro op

Met deze “opzichtige” titel zet hij ons land neer als in schulden gedrenkt en steeds dieper in een recessie wegzakkend.

Met deze “opzichtige” titel zet hij ons land neer als in schulden gedrenkt en steeds dieper in een recessie wegzakkend.

Hij leidt dit artikel in met vragen als: welk euroland het diepst in de schuld zit? Is dat het verfoeide Griekenland met de genereuze staatspensioenen? De Cyprioten met hun banken uitpuilend van Russisch vluchtkapitaal? De door de recessie hard getroffen Spanjaarden of de boom-and-bust Ieren? Lynn komt tot de conclusie dat het om de nuchtere en betrouwbare Hollanders gaat!

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Wie stopt de Japanse beurs? Topix op nieuwe piek!

Op de beurs van Tokyo kan de pret niet op, zowel de Nikkei 225 als de Topix (die meer aandelen omvat) scheren steeds hogere toppen. Nieuwkomers op de beurs worden met open armen verwelkomd, zoals Mighty River Power Ltd vorige week mocht ervaren.

Simon Flood, chief investment officer bij Lion Global Investors Ltd. in Singapore, gelooft dat de huidige wereldeconomie in het voordeel van Japan werkt. De export stelt het beter nu de economie in de U.S. verbetert en nu Europa niet langer meer achteruitboert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Stoppen met de EU zal onze problemen niet oplossen, zegt Boris

[...]

Mr Johnson’s intervention comes after Michael Gove and Philip Hammond today became the first two Cabinet ministers openly to support leaving the EU unless there is significant reform.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Steeds meer aandacht voor restschulden

Rob Mulder heeft in zijn weblog op eigenhuis.nl aandacht geschonken aan de problemen van de restschulden. Vanavond zal Tros Radar ook aandacht besteden aan dezelfde problematiek.

Rob Mulder heeft in zijn weblog op eigenhuis.nl aandacht geschonken aan de problemen van de restschulden. Vanavond zal Tros Radar ook aandacht besteden aan dezelfde problematiek.

Door de sterk gedaalde huizenprijzen raken steeds meer gezinnen in de financiële problemen. Ze wonen bijvoorbeeld in een huis die ze niet meer kunnen betalen, maar het huis kan ook niet verkocht worden. Als de verkoopwaarde van het huis namelijk lager is dan het hypotheekbedrag, ontstaat er een probleem. Deze gezinnen zitten vast. Door de gedaalde huizenprijzen en een stijgende werkloosheid komen er steeds meer gezinnen in een dergelijke situatie terecht.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Generatie werkloos

Volgens de OESO zijn er 26 miljoen ‘NEETS’(‘Not in Employment, Education or Training) in de rijke wereld en volgens de Wereldbank nog eens 260 miljoen in ontwikkelingslanden. The Economist concludeert daaruit dat er wereldwijd bijna 290 miljoen jongeren noch werken noch studeren – bijna een kwart van alle jongeren in de wereld.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs