Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 32421 tot 32425
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Alleen rijkste Amerikanen zagen hun vermogen groeien

Tussen 2009 en 2011 zagen de 7% rijkste huishoudens in de VS hun vermogen met 28% groeien. De overige 111 miljoen Amerikaanse huishoudens met een kleiner vermogen werden gemiddeld 4% armer. Het verschil zou te verklaren zijn door het feit dat vermogende huishoudens meer aandelen en obligaties bezitten, die meer waard werden in deze periode.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

De verrassende redenen waarom de prijs voor US Natural Gas zal verdrievoudigen

Volgens Jeremy Grantham kunnen de prijzen voor Natural Gas in Amerika de komende jaren verdrievoudigen. Momenteel staat de prijs voor Natural Gas rond de $ 4,30, maar de prijs zal niet zo laag blijven, ondanks de schaliegasrevolutie. Door de lage prijs, zal de vraag enorm toenemen waardoor de prijs uiteindelijk fors zal stijgen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

'Voor de lange termijn in aandelen stappen'

Cyclische aandelen zijn helemaal niet duur. Defensieve aandelen zijn wat duurder, maar zij bieden wel een behoorlijk dividendrendement en er zijn weinig alternatieven.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Benzineoorlog door crisis, literprijs naar 1,68 euro

Onder de de pomphouders in Nederland dreigt een benzineoorlog uit te breken, en die wordt veroorzaakt door de crisis. De benzine is ondertussen in het afgelopen jaar al tientallen centen goedkoper geworden.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Het Grote Geheim aller Depressies: hoe meer de schuldenaars betalen, hoe meer schulden ze hebben

Bank of United States failure

Dinsdag was het exact drie jaar geleden dat Griekenland  voor het eerst bij de EU aanklopte voor hulp. De krant Katimerini kijkt terug op deze sombere periode: