EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32421 tot 32425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Nieuw lichtpuntje op Griekse arbeidsmarkt

De voorbije maand waren er in Griekenland fors meer aanwervingen dan ontslagen, zo blijkt uit de jongste cijfers van het Griekse ministerie van Werk. Concreet gaat het om 124.295 aanwervingen versus 68.562 ontslagen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Europese hypotheekmarkt zit vol met luchtbellen

Als we het hebben over problemen op de hypotheekmarkt, zijn we geneigd aan Nederland te denken, met zijn zakkende huizenprijzen. Wie ook over de grens kijkt, zal eerst denken aan de subprimes van de USA, of de Spaanse bubble die nog steeds verder leegloopt. Maar feitelijk staat de hypotheekmarkt vrjwel overal onder druk, want door de crisis zijn minder ne minder mensen in staat een huis te kopen, en wachten ze liever op betere tijden. Vanzelfsprekend vergroot dit de problemen, je hoort het Rutte al roepen: "Kopen, kopen, kopen!"

De Nederlandse hypotheekmarkt loopt nog steeds het meest uit de pas in Europa. Dat is eenvoudig te zien in dit grafiekje van Eurostat:

Lees verder op dagelijksestandaard.nl
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Wat een verrassing: Chinese beurs was outstanding in mei

Het zou een interessante quizvraag kunnen zijn: welke beurs in de regio Asia Pacific was qua prestaties de nummer 1 in mei ? Wat een verrassing: de Chinese beurs was outstanding in mei. Verrassing, omdat de beurs van Shanghai tot dusver een notoire achterblijver was.

Het zou een interessante quizvraag kunnen zijn: welke beurs in de regio Asia Pacific was qua prestaties de nummer 1 in mei ? Wat een verrassing: de Chinese beurs was outstanding in mei. Verrassing, omdat de beurs van Shanghai tot dusver een notoire achterblijver was.

Maar de cijfers spreken voor zich: de benchmark Shanghai Composite Index is in mei met meer dan 6 procent gestegen en daarmee werd de meest Aziatische beurzen het nakijken gegeven. Makkelijkheidshalve slaan we de Japanse Nikkei 225 Index over, die in mei met 2% kromp.

Waarnemers tasten in het duister

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

ISM LAGER, GOUD HOGER

Het is een voortdurend kat en muis spel op de beurs tussen goed nieuws en slecht nieuws. Zopas werd het nieuwe ISM-cijfer in de VS gepubliceerd, en dat was koren op de molen voor het ‘slecht nieuws’ kamp.

Het ISM-cijfer dook zelfs onder 50 punten, 49 om precies te zijn, wat wijst op een krimp van de Amerikaanse economie. Dit in tegenstelling tot berichten van de beleidsmakers dat alles rozengeur en maneschijn is met de economische activiteit in de VS.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Is dit de meest angstaanjagende grafiek voor Facebook?

In 2011 en 2012 werden 2.000 mensen tussen de 12 en 64 jaar ondervraagd over hun gebruik van sociale media. Uit die enquête bleek dat bijna alle sociale media erop vooruitgingen. Dit was zo voor YouTube, Twitter, Google+, Linkedin, Pinterest, MySpace, Instagram, Tumblr enFoursquare. Maar niet voor,... Facebook.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs