Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 32426 tot 32430
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Biflatie Bulletin: De realiteit van vandaag

Met een lekkere bak koffie ga ik deze ochtend even fijn neuzen op de financiële sites over de stand van zaken van vandaag de dag. Ik ben begonnen bij de economische sectie op de telegraaf en zo langs nog wat andere eco-sites gesurft.  en ik durfde bijna niet meer naar de sites te gaan welke wat minder onverbloemd de realiteit laten zien… Wat staat de financiële sector er slecht voor! Hieronder staan de headlines van vandaag, het is bijna niet te bevatten:

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Werkvloer wordt grijzer

De gemiddelde leeftijd op de werkvloer is vorig jaar weer verder opgelopen.

Was de werkzame beroepsbevolking in 2011 nog gemiddeld 41,2 jaar. Vorig jaar hadden werknemers en zzp'ers gemiddeld 41,4 levensjaren achter de rug.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

6 nieuwe goudgrafieken wijzen op een prijsexplosie!

Voor de meeste lezers van ons werk zal het geen geheim meer zijn: we zijn grote voorstanders van een stevige positie in goud.

Afgelopen weekend hielden we nog een uitgebreid betoog voor goud. Enkele weken eerder voerden we nog een uitvoerig pleidooi voor goudmijnaandelen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Bijna een miljard troy ounce zilver verliet maandag de COMEX

Handelaren op de COMEX hebben maandag netto bijna een miljard troy ounce zilver weggehaald uit de bullion banks van de COMEX. Dat is bijna evenveel als het wereldwijde aanbod van zilver in een jaar tijd. Eén van de zes banken zag 17% van haar zilver uit de kluis gaan. Een deel is verplaatst naar Brinks, maar een gedeelte is definitief uit de COMEX weggehaald.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Kyle Bass snapt niets van de lage goudprijs

Vermogensbeheerder Kyle Bass snapt niet waarom de goudprijs zo laag staat. Centrale banken hanteren een zeer soepel monetair beleid en de situatie in Japan laat zien dat de waarde van de valuta ondermijnd zal worden om de schuldenberg weg te werken. Dat moet beleggers juist richting goud drijven. Toch blijft de prijs relatief laag.