EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32431 tot 32435 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Kan 3D binnenkort printen wat je denkt?

Een bedrijf uit het Zuid-Amerikaanse Chili werkt aan een concept waarbij de gedachte van een persoon omgezet kan worden naar realiteit via een 3D-printer. Het bedrijf, Thinker Thing, werkt aan een combinatie van software en hardware dat een beeld creëert op basis van je gedachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Hyperinflatie breekt (bijna) uit in Venezuela

Volgens Zerohedge bedraagt het inflatieniveau in Venezuela momenteel meer dan 35 % op jaarbasis, een stijging met 75 % ten opzichte van de 20 % in december. In mei lagen de prijzen 6,1 % hoger dan in april. Dit betekent dat de Venezolaanse economie nu ieder moment kan overslaan van stagnatie naar hyperinflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Hoeveel goud heeft Amerika nu precies?

We weten niet hoeveel goud er nog in de kluizen ligt, bij wat officieel nog de grootste goudbezitter ter wereld is, de Verenigde Staten… De tekens aan de wand:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Wellicht is er helemaal geen goud meer

Of wellicht veel minder dan dat we denken, bij wat officieel nog de grootste goudbezitter ter wereld is, de Verenigde Staten…  De tekens aan de wand: Duitsland dat zeven jaar (!) moet wachten op een klein deel fysiek goud dat in bewaring was gegeven bij de VS. De Canadese edelmetaalexpert Eric Sprott die zeer overtuigend aantoonde dat van de 8133 ton die Amerika officieel nog zou bezitten, 4500 ton reeds lang op de markt werd gebracht. Een zogenaamde klokkenluider bij de World Bank die ontslagen werd omdat het volgende nieuws naar buiten kwam; ex-Senior Counsel Karen Hudes met 20 jaar dienst verklaart dat er géén goud meer in het befaamde Fort Knox aanwezig is!

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

China graaft Nicaragua-kanaal

Een Chinees consortium gaat het nieuwe Nicaragua-kanaal graven. Het is een wereldproject; geologisch, bouwtechnisch, financieel, commercieel etc. Nicaragua gaat met het nieuwe kanaal de concurrentie aan met Panama dat net haar Panama-kanaal heeft verdiept en uitgebreid.Als Nicaragua 15% onder het Panama-tariief gaat zitten zal het druk worden in het scheepvaartanaal.dat de Atlantische en de Stille Oceaan met elkaar gaat verbonden. De eerste plannen voor het kanaal door Nicaragua stammen uit 1825. Chinese gaat wereldwijd investeerders aantrekken om het project te financieren. Het kanaal gaat niet door de bedding van de San Juan zoals eerder bedacht, maar door  Lake Nicaragua en een aantal meren er om heen. Meer over het traject. Afb: bew. Google Maps.

Lees verder op bootjesgek.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs