Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 32431 tot 32435
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Impact nationale actiedag morgen zal gering zijn

Over het hele land voeren verschillende vakbondsafdelingen morgen actie, als een "waarschuwingsschot" in het dossier van het eenheidsstatuut voor arbeiders en bedienden. "De impact van de verschillende acties zal al bij al gering zijn", zegt BBTK-woordvoerder Matthieu Marin. Eerder raakte al bekend dat ABVV Metaal niet deelneemt aan de actiedag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Doet de Verenigde Staten een Cyprus? Het lijkt er wel op.

Recent zei Federal Reserve gouverneur Jeremy Stein: 

If systemically important financial institutions or SIFI, does fail, the losses would fall on its shareholders and creditors, and taxpayers would have no exposure ... Perhaps more to the point for TBTF (too big to fail), if SIFI does fail, I have little doubt that private investors will, in fact, bear the losses -- even if this leads to an outcome that is messier and more costly to society than we would ideally like.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Hedge funds bekennen kleur: goudprijs kan stijgen

Voor de onmiddellijke toekomst van het goud is uiteraard het gedrag van de grote marktpartijen van doorslaggevend belang. Het zijn waarschijnlijk zij die hebben bijgedragen tot de onwaarschijnlijke prijsval die we op 2 opeenvolgende handelsdagen mochten beleven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

De Aziatische goudrush: De foto’s

Je kunt wel zeggen dat er een goudrush aan de gang is, maar waar zijn de bewijzen hoor ik wel eens zeggen. De bewijzen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

De EU is het probleem, niet de oplossing

Lars Seier Christensen, CEO SaxoBank schrijft op zijn blog dat de Europese Unie het probleem is en niet de oplossing van de eurocrisis. Het vertrouwen in het Europese project brokkelt geleidelijk aan af. De bevolking zet zich af tegen de stappen die de Europese leiders nemen. Ofwel komt er een ondemocratische integratie ofwel valt Europa uiteen.