Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 32446 tot 32450
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Opnieuw veel bedrijven failliet

Het aantal bedrijfsfaillissementen is in maart onverminderd hoog gebleven. 

Gedurende de maand werden 709 bedrijven en instellingen bankroet verklaard door een rechter. Dat zijn er wel vijftig minder dan in februari, toen het grootste aantal faillissementen ooit werd uitgesproken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Patokh Chodiev, tweede rijkste Belg, oprichter van offshorebank

De Belgische miljardair Patokh Chodiev was jarenlang eigenaar van een bank op de Cookeilanden. Die International Financial Bank Limited duikt nu ook op in het dossier Offshoreleaks. Dat schrijven Le Soir en De Standaard.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Griekenland wordt gechanteerd, SYRIZA wil het geweer van schouder veranderen

The Loony Left is terug van weggeweest en hoe! In Griekenland heeft de anti-besparingspartij SYRIZA volop de wind in de zeilen, haar leider Alexis Tsipras veegt de vloer aan met alles wat de troika met de Griekse regering heeft afgesproken in ruil voor financiële hulp.

Bron: ftm.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Offshore leaks lijdt de aandacht af van de echte boeven

Offshore leaks lijdt de aandacht af van de echte boeven vindt Ewald Engelen. Legale belastingontwijking door multinationals!

 Het is bijna een jongensboek: een Amerikaanse onderzoeksjournalist die na drie jaar speurwerk wordt beloond met een harde schijf met het complete klantenbestand van twee grote trustkantoren: 260 gigabytes, in totaal 2,5 miljoen documenten, waaronder 2 miljoen e-mails, vier grote databestanden en een half miljoen excel sheets, pdf files en andere documenten.

Bron: energienieuws.info
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

'Werknemers Zuidas gaan massaal aan zonnepanelen'

Van woensdag 10 t/m vrijdag 12 april 2013 organiseert de Green Business Club de 'Zuidas Solar Week', een grootschalige campagne om de werknemer­s op de Zuidas bewust te maken van de voordelen van zonne-energie. In samenwerking met de actie 'Zon Zoekt Dak' van Natuur & Milieu worden de werknemers verleid om met z'n allen massaal zonnepanelen aan te schaffen.