Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 32451 tot 32455
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Centrale bankiers hebben geen andere keuze dan beurskoersen omhoog te jagen

Hoeven we ons zorgen te maken over een grote corrigerende beweging die zich op de beurzen zou kunnen voltrekken? We denken dat op deze vraag een negatief antwoord mogen geven. De centrale bankiers hebben namelijk geen andere keuze dan de beurskoersen omhoog te jagen.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Opec verlaagd verwachtingen wereldwijde vraag olie

AMSTERDAM (Dow Jones)--De organisatie voor olie-exporterende landen Opec heeft woensdag zijn verwachtingen voor de wereldwijde vraag naar olie verlaagd, voor de tweede keer in twee maanden tijd, in reactie op de problemen rondom Cyprus.

Bron: computeridee.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Bitcoin bubble?

De waarde van de virtuele bitcoin-munten schiet weer omhoog en isĀ  inmiddels de $200 ruim voorbij. Het wist zelfs even een waarde van 239 dollar te behalen. Justin Fox van The Harvard Business Review Group denkt dat we met het geldsysteem van een bitcoin met een bubble te maken hebben. En dit bubble bestaat al zo lang als de munt zelf.

Bron: deaandeelhouder.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Goldman Sachs negatiever over goudprijs

De daling van de goudprijs gaat de komende jaren versnellen vanwege de aantrekkende Amerikaanse economie. Dit schrijven analisten van Goldman Sachs.

Aan het einde van dit jaar verwacht Goldman Sachs een koersdoel van 1.450 dollar en zelfs 1.270 dollar eind 2014. Op de lange termijn mikken de analisten van de zakenbank zelfs op 1.200 dollar.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Japanners leveren hun goud in door hoge goudprijs

De goudprijs in Japanse yen is dit jaar al met 8,3% gestegen, terwijl die in de meeste andere belangrijke valuta juist een paar procent omlaag gegaan is. De stijging van de goudprijs weerspiegelt het waardeverlies van de yen. Toch spoort het Japanners juist aan om oud goud te verkopen. Er staan wachtrijen in de goudwinkeltjes.