Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 32451 tot 32455
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Kamermeerderheid steunt redding Cyprus

Een ruime Kamermeerderheid van in elk geval VVD, PvdA, CDA en D66 steunt in een debat met minister Jeroen Dijsselbloem van Financiƫn dinsdagavond de definitieve versie van het reddingsplan voor Cyprus.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Schadeclaim van 8 miljard tegen Deutsche Bank

De Noorse miljardair Alexander Vik eist een schadevergoeding van 8 miljard dollar (6,1 miljard euro) van Deutsche Bank, omdat de grootste bank van Duitsland hem zou hebben benadeeld bij de handel in complexe beleggingsproducten. Dat werd dinsdag bekend.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Jim Sinclair: "Banken willen geen goud geven"

Volgens Jim Sinclair begint het er steeds meer op te lijken dat er geen fysiek goud achter de 'papieren' handel in goudcontracten zit. Hij verwijst naar een goede vriend, die er niet in slaagde een substantiële hoeveelheid goud op te halen bij een bank in Zwitserland. Hoewel het goud op naam stond kreeg hij het niet mee, wel kon hij uitbetaald worden in cash. Het ging om meer dan 200.000 francs.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Cijfers uit China brengen goud in mineur

Na vier dagen van stijgingen is vandaag dan toch weer een dag dat de [intlin="98" type="page"]kgoudprijs[/intlink] lager is gesloten. Mede door tegenvallende cijfers uit China wist de goudprijs de serie van stijgingen niet vol te houden, en is de prijs van het edelmetaal weer richting de 1400 dollar per troy ounce gegaan. Goud sloot de dag vandaag op een koers van 1412 dollar, wat ongeveer 14 dollar lager is dan de slotdag van de dag ervoor.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Grote staking Duitse postbezorgers

Werknemers van Deutsche Post gaan woensdag in 11 Duitse deelstaten het werk neerleggen om hun eisen voor een hoger loon kracht bij te zetten. Dat maakte de vakbond Verdi bekend.