EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32466 tot 32470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

De zin en onzin van de Duitse hypotheek

Hoog Grote krantenkoppen: De Duitsers komen ons goedkope hypotheken brengen. Onderzoek van RTL Nieuws toont vooral één ding aan: de berichtgeving is volstrekt overtrokken, aangejaagd door één actieve financieel adviseur. Hoog tijd voor wat uitleg.

Gaan de Duitsers 200 miljard brengen? Nee, dat zouden we wel willen. De Duitse banken zijn in eigen land altijd voorzichtig geweest met het verstrekken van hypotheken. Het laatste dat ze nu willen is als een gekke geld gaan steken in de veel risicovollere Nederlandse huizenmarkt. Wel is het zo dat de renteopbrengsten hier hoger zijn dan in Duitsland, hypotheken zijn hier duurder. Die winstkans hebben de Duitsers al langer in het vizier. Maar ze zullen zich alleen richten op de heel veilige hypotheken.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Het gaat van kwaad naar erger in Frankrijk

Het gaat slecht met de Franse economie. Dit heeft uiteraard ook zijn gevolgen voor de werkloosheid in Frankrijk, deze staat op een nieuw record. Sinds het aantreden van President Hollande gaat het snel bergaf met de Franse economie en het vertrouwen van het bedrijfsleven daalt zienderogen. Hollande belooft dan wel om alles in het werk te stellen om de negatieve spiraal om te draaien, het is echter de vraag of dit niet al te laat is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Jeugdwerkloosheid PIGS-landen blijft stijgen

De jeugdwerkloosheid in de PIGS-landen blijft maar stijgen. Koploper is nog altijd Griekenland. 62,5% van de Griekse jongeren is momenteel werkloos, gevolgd door Spanje (58.2%), Portugal (42,5%) en Italië (40,5%), grafiek via Zero Hedge.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Back to Basics met goud en zilver

De wereld zou beter terugkeren naar de basis; goud, zilver en een gezonde economie. Waarom goud en zilver? Omdat deze edelmetalen door de eeuwen heen hun nut al hebben bewezen voor een gezond monetair systeem.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Betekent meer volatiliteit het einde van de aandelenrally?

Hoewel de VIX, de graadmeter voor de volatiliteit op de beurzen, nog steeds op een historisch laag niveau staat, is de VIX de laatste weken weer in een stijgende lijn. De stijging van de volatiliteit gaat samen met een moeilijke week voor de Amerikaanse aandelen. Luidt de stijging het einde in van deze historische rally vraagt

De laatste handelsdagen werden gekenmerkt door de crash van de Nikkei, de forse stijging van de Amerikaanse rentevoeten en een hogere volatiliteit. De VIX kende al enkele keren een opstoot en zit de laatste weken ook weer in een stijgende lijn.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs