EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32466 tot 32470
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

Britse krant twijfelt aan Hollands pensioen

De Britse krant Daily Telegraph heeft zaterdag grote twijfels over het voorheen veelbelovende Nederlandse pensioenstelsel. ,,De superioriteit van de Nederlandse pensioenen'' ligt zwaar onder vuur, stelt het dagblad dat enkele Britse pensioenexperts raadpleegde.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

Belasting over ontslagvergoeding

Wanneer u een gouden handdruk heeft gekregen van uw werkgever is het natuurlijk fijn als u er zelf ook wat aan over gaat houden. De belasting over ontslagvergoeding is in de meeste gevallen 52%, zeker wanneer de belasting uw normale inkomen en de gouden handdruk bijelkaar op gaat tellen, maar wist u dat er ook mogelijkheden zijn om wat meer over te houden van uw ontslagvergoeding?

Lees verder op vergoedingbijontslag.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

Geens wil aan spaarboekje sleutelen

Minister van Financiën Koen Geens pleit ervoor het fiscale voordeel op spaarboekjes geleidelijk te verlagen of af te schaffen. Dat zegt hij vandaag in een interview met De Standaard. Op de Belgische spaarboekjes staat zo'n 240 miljard euro, maar dat geld brengt de economie weinig op.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

Grootschalig internationaal onderzoek naar belastingontduiking

De Amerikaanse, Britse en Australische fiscus hebben gisteren aangekondigd dat ze een grootschalig internationaal onderzoek hebben geopend op basis van uitgebreide informatie over geheime bankrekeningen in belastingparadijzen. "We gaan de fraudeurs opjagen. De boodschap is eenvoudig: als u belastingen ontduikt, zullen we u op de hielen zitten", zo verklaarde de Britse minister van Financiën George Osborne.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

Gratis beurstips van beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 16 tips voor je samengevat:

Nog een reden waarom je NU al je aandelen moet verkopen

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs