Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32466 tot 32470
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Dit moet je lezen! Hoe de papieren markt voor edelmetalen zal crashen

Wanneer MF Global in oktober 2011 omviel, nam Ann Barnhardt ontslag bij Barnhardt Capital Mangement. Zij voorspelde toen dat er een moment zal komen dat de papieren markt zich zal ontkoppelen van de fysieke markt door het verlies aan vertrouwen in de papieren markt. Als de futures dalen terwijl de fysieke prijzen stand houden, is het einde nabij. Net zoals we nu zien op de goud- en zilvermarkt. Ann Barnhardt legt het proces uit op

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Lessen van Steve Jobs over succes

In onderstaande video vertelt een jonge Steve Jobs een van zijn levensverhalen die geholpen hebben bij het uitbouwen van Apple tot het grootste bedrijf van de wereld. Je moet vooral niet verlegen zijn om hulp te vragen. De meeste mensen zijn bereid om te helpen als je ze om hulp vraagt, maar je moet het wel vragen uiteraard.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Europese autoverkoop richting dieptepunt

Brancheorganisatie ACEA maakte woensdag bekend dat de verkoop van nieuwe personenauto's in de Europese Unie in maart met 10,2 procent is gedaald tot 1,35 miljoen stuks.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Goudverkoop in Japan verdubbeld

Ook in Japan is er veel meer goud gekocht na de recente prijsdaling van meer dan 10%. Handelaren zien lange wachtrijen van particulieren die geld willen inruilen voor fysiek goud. Goudwinkels zien een verdubbeling in het verkochte volume. Twee jaar geleden lokte een stijging van de goudprijs vooral extra verkopen op.

Bron: FTM.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Middelkoop wantrouwt koersval van goud

Willem Middelkoop vindt de recente duikvlucht van goud een vreemde zaak en denkt dat de centrale bankiers er achter zitten. 'Er is een fundamenteel tekort aan goud.'

Het blinkende edelmetaal beleeft een donkere week. Maandag zakte de prijs in één klap acht procent en was daarmee op het laagste niveau in twee jaar. De koers stabiliseerde gisteren maar is sinds het hoogtepunt in september 2011 bijna een derde gedaald. Voor belegger Willem Middelkoop is dat echter geen reden om zijn liefde voor goud op te geven.

[...]