Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 32486 tot 32490
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Goud bulls: wie laatst lacht, lacht best! (met de groeten van Jim Cramer)

De goud bulls zoeken momenteel troost bij de legendarische woorden die ooit door Warren Buffett werden uitgesproken. We vissen ze nog even op: ‘be greedy when others are fearful’. Buffett doelde daarmee dat investeerders moeten kopen als de kanonnen een spervuur over het front leggen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Arizona de tweede Staat met goud als wettig betaalmiddel

De Staat Arizona in de Verenigde Staten van Amerika keurde gisteren een wet goed waarmee het gouden munten toelaat als wettig betaalmiddel. Het is na Utah de tweede Staat die goud terug erkent als wettig betaalmiddel. Er zijn nog een dozijn andere Staten die bezig zijn om dezelfde wet door te voeren zegt

Bron: bnr.nl
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Opnieuw storing bij iDeal

SNS Bank is woensdagmiddag getroffen door een cyberaanval. Daardoor kan ongeveer 40 procent van de klanten van deze bank niet betalen via het internetbetalingssysteem iDeal.

Dat heeft de woordvoerster van betaalorganisatie Currence, het bedrijf achter iDeal, gezegd. Ook klanten van andere banken lijken problemen te ondervinden bij het afrekenen via Ideal, aldus de woordvoerster.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Jim Rogers: “Het volgende dat ze afpakken is ons pensioen”

neemt zijn voorzorgen. In de jaren '30 hebben de overheden al eens het goud van de bevolking afgepakt, maar nu kunnen ze zonder problemen ook ons spaargeld afpakken. Vanaf nu zijn te tot alles in staat. Het volgende dat ze afpakken zal ons pensioen zijn, aldus Jim Rogers.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Geheime operatie: Draghi verleende Frankrijk vergunning om geld te drukken

In Cyprus is nogal wat ophef ontstaan vanwege de laatste acties van Mario Draghi onder de ECB vlag. Terwijl de ECB de centrale bank van Cyprus van alle macht heeft ontdaan, gebeurd er in Frankrijk in het geniep het tegengestelde. Draghi heeft Frankrijk namelijk een licentie om onbeperkt geld te drukken verstrekt aldus deutsche-wirtschafts-nachrichten.de.