EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3251 tot 3255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 mei 2017

Draghi: Stimulus blijft nodig

De ECB blijft overtuigd van het belang van ‘buitengewone stimulerende maatregelen’ om de Europese economische ontwikkelingen te ondersteunen. Voorzitter Mario Draghi sprak maandag voor het Europees Parlement.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 mei 2017

'President Trump wil verkoop Duitse auto's in VS beperken'

Als het aan de Amerikaanse president Donald Trump ligt, wordt de verkoop van Duitse auto's in de Verenigde Staten op een of andere manier aan banden gelegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 mei 2017

Miljonair worden? Creëer meerdere inkomstenbronnen

De beste manier om rijk te worden, is ervoor zorgen dat er altijd geld binnen komt. Wanneer je nooit zonder inkomsten zit, heb je de mogelijkheid om een fortuin uit te bouwen. Daarom moet je altijd meerdere bronnen van inkomsten aanboren. Het is geen exacte wetenschap, maar het is niet toevallig dat de meeste miljonairs verschillende inkomstenbronnen hebben. Hoeveel heb jij er?

Meerdere inkomstenbronnen hebben is geen overlevingstechniek, het is een manier om miljonair te worden. En de cijfers bewijzen het.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 mei 2017

Amerikaanse economie groeit harder dan gedacht

De Amerikaanse economie is in het eerste kwartaal sterker gegroeid dan eerder gedacht. 's Werelds grootste economie groeide vorig kwartaal met 1,2 procent.

Dat blijkt vrijdag uit een nieuwe raming van de Amerikaanse overheid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 mei 2017

Centrale banken zetten euro hoger

De dollar staat de laatste weken onder druk. Pariteit tussen de Europese eenheidsmunt en de greenback lijkt even uit zicht verdwenen. De centrale banken zijn uiteraard hoofdrolspelers in het verhaal. 

Volgende maand verhoogt de Federal Reserve waarschijnlijk de rente tot 1/1,25 procent. De zogenaamde Federal Funds Rate werd reeds drie maal verhoogd sinds de financiële crisis, waarbij centrale banken de economie en inflatie terug wilden opkrikken aan de hand van massale stimulus.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs