EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3251 tot 3255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Noord-Korea roept ambassadeurs terug

De regering van Noord-Korea heeft maandag verschillende diplomaten uit het buitenland teruggehaald om de stand van zaken te bespreken, zo bericht het Zuid-Koreaanse Yonhap. Bij deze bijeenkomst zouden onder meer de ambassadeurs van Noord-Korea in China, Rusland en in de Verenigde Naties betrokken zijn, wat er mogelijk op wijst dat er achter de schermen coördinatie plaatsvindt tussen Noord-Korea, Rusland en China.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

Rusland legt spoorlijn om Oekraine heen

Rusland heeft de laatste hand gelegd aan een nieuw stuk spoorlijn, waardoor het doorgaande treinverkeer niet langer door Oekraïne hoeft te reizen. De bouw van dit nieuwe traject van 137 kilometer begon in 2014, toen de relaties tussen beide landen verslechterden en de veiligheidssituatie in Oekraïne niet meer gegarandeerd kon worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 14 augustus 2017

YouTube verwijdert video’s van oorlogsmisdaden

Begin deze maand maakte YouTube nieuwe maatregelen bekend om zogeheten ‘terroristische informatie’ van de site te bestrijden. Met geavanceerde software die ongewenste video’s kan herkennen en met de hulp van de experts van vijftien verschillende NGO’s wil men voorkomen dat er video’s op de site blijven staan die volgens YouTube gebruikt kunnen worden om extremisten te trainen en te radicaliseren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Bitcoin rijgt records aan elkaar

De bitcoin ondervindt voorlopig geen hinder van de ‘splitsing’ die plaatsvond op dinsdag 1 augustus, integendeel. Men vreesde dat de nieuwe concurrent, de bitcoin cash, een negatief effect ging hebben op de bitcoin-koers maar enkele dagen later veerde de koers van de bitcoin op en steeg door naar een nieuw record, momenteel is één bitcoin 3.470 dollar waard.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Euro sloopt de democratie

De Italiaanse hoogleraar Guglielmo Verdirame is niet mals voor de Europese Unie. Als de eurozone en EU verder integreren betekent dat het einde van de democratie. Brexit is nog maar het begin van het einde, aldus Verdirame.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs