Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32501 tot 32505
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Toyota overschrijdt kaap van miljoen hybride wagens

De Japanse autoconstructeur Toyota heeft vorig jaar een recordaantal van 1,22 miljoen hybride wagens verkocht. Het recordaantal werd gehaald dankzij het wereldwijde succes van zijn model Prius en van dat van zijn nieuwe Aqua in Japan.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Snelste toename aantal faillissementen in Vlaanderen

Tijdens de maand maart zijn in Belgiƫ 1.065 ondernemingen failliet gegaan. Dat betekent een stijging met 19,1 procent tegenover de maand voordien. Tegenover de maand januari is er nagenoeg sprake van een status-quo. Dat blijkt uit cijfers van de Federale Overheidsdienst Economie. Er wordt aan toegevoegd dat het aantal faillissementen de voorbije zes maand met 11,4 procent is gestegen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Daarbij werd in de industrie een stijging met 20,8 procent opgetekend, gevolgd door de bouwsector (17 procent), handel (12,2 procent), transport en andere diensten (9,8 procent) en de horeca (2,3 procent). In Vlaanderen werd een toename geregistreerd van 13,2 procent, tegenover 12,8 procent in Walloniƫ en 6 procent in Brussel. Er wordt nog opgemerkt dat tijdens de maand februari van dit jaar door faillissementen 2.329 banen zijn verdwenen. (MH)

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Dit is de reden waarom de zilverprijs terug zal stijgen

De huidige crash in goud en zilver zet 2 kampen recht tegenover elkaar: diegene die geloven dat de bubbel gebarsten is en diegene die geloven dat dit een enorme opportuniteit is. Voor de 2e groep zal dit als muziek in de oren klinken: bijna ALLE groothandelaars van fysiek goud en zilver in Amerika zijn VOLLEDIG uitverkocht in zilver zegt

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Waarschuwt instorting goudprijs ons voor deflatie?

De Europese beurzen zijn vandaag lager geopend, onder andere vanwege de onzekerheid die het gevolg is van de bomaanslagen gisterenavond in Boston.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Crash van goud: hangt een grote walvis aan een zijden draadje?

Op de markten groeit de vrees dat de prijsval bij het goud geen toevallige samenloop van omstandigheden is, maar dat er wel degelijk ergens een groot probleem is opgedoken. Een onbekende mysterieuze verkoper heeft om duistere redenen een grote hoeveelheid goud op de markt gegooid.