EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32501 tot 32505 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

St. Louis Fed: QE helpt vooral de rijksten

Zelfs de Amerikaanse centrale bank geeft het toe: de stijging van het totale vermogen van huishoudens kwam vooral bij de rijken terecht. De stijgende aandelenkoersen gingen aan veel huishoudens voorbij, terwijl daar vooral de groei vandaan moest komen. Door het stimuleringsbeleid van de Fed kregen de aandelenmarkten de wind in de rug.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Chinese schulden groeien inmiddels harder dan economie

De Chinese schuldenlast begint een steeds groter probleem te worden. De afgelopen vijf kwartalen groeiden de schulden procentueel harder dan de economie, een probleem waar veel 'Westerse' economieën ook mee te maken hebben.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Dit is het enige waar Amazon schrik van moet hebben…

Amazon is een monster in technologieland. Nadat het de dotcom-crisis overleefde als online boekhandelaar is Amazon uitgegroeid tot veel meer dan dat. Amazon is een merk om u tegen te zeggen, zoals Coca-cola of Apple. Het enige waar deze gigant schrik van moet hebben, is zichzelf. Als Amazon zich blijft zo ontwikkelen, zal niemand het kunnen stoppen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Amerikaans pensioenprobleem ondersteunt aandelen op lange termijn

Niet alleen Europa worstelt met een pensioenprobleem, de U.S. wordt met hetzelfde probleem geconfronteerd. De meeste Amerikanen zijn, zoals de meeste Europeanen, onvoldoende voorbereid op hun pensioen. Vaak wordt de eigen bijdrage aan dat pensioen verwaarloosd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Jeff Gundlach: Een analyse van de markten is zinloos geworden

Jeff Gundlach van zijn hedge fund, DoubleLine, weet altijd alles in het juiste perspectief te plaatsen. Zo ziet hij een markt die nog nauwelijks te analyseren is door de interventies van de centrale banken. Daarnaast ziet hij ook mogelijkheden voor het aandeel Apple, zeker aan de huidige koers van het aandeel, aldus

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs