Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 32511 tot 32515
Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

George Gero:

De afgelopen dagen heeft goud een grote duikeling gemaakt, waarbij het lijkt dat we nu de bodem hebben geraak van rond de 1380 dollar per troy ounce. Op de radio stations en economische rubrieken wordt door veel mensen geroepen dat de daling ten einde is en we weer verder omhoog kunnen gaan kijken. Maar niet iedereen denkt er zo over!

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Reclame doorspoelen wordt betalend

Het doorspoelen van de reclameblokken bij een opgenomen televisieprogramma wordt op termijn betalend. Dat leek de conclusie na een hoorzitting in het Vlaams parlement met de ceo's van mediagroepen en distributeurs.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Beslaglegging van 1,8 miljard euro bij Japanse zakenbank Nomura

De Italiaanse autoriteiten hebben beslag gelegd op 1,8 miljard euro aan bezittingen van de Japanse zakenbank Nomura. Dat gebeurde in het kader van een onderzoek naar mogelijke derivatenfraude bij de Italiaanse Banco Monte dei Paschi di Siena, zo werd vandaag bekendgemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Jim Cramer: ‘Dit is de mogelijke reden voor de crash van goud’

Jim Cramer gaf tekst en uitleg op CNBC over de crash van de goudprijs. Cramer gaf aan dat margin calls wellicht aan de basis liggen van de versnelde prijsdaling, zoals we HIER ook al schreven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

De prijsval bij het goud: bekijk de zaken eens langs de positieve zijde

De prijsval bij het goud heeft maandag de gemoederen op de markt hoog doen oplopen. De ‘believers’ in het goud schrokken zich een hoedje, de ‘non-believers’ waren er als de kippen bij om te wijzen op het feit dat ze het gelijk volledig aan hun kant hadden.