Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 32531 tot 32535
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 8 april 2013

Het advies van Warren Buffett aan een 10-jarige

Welk advies zou Warren Buffett aan een tienjarige geven?

"The Secret Millionaires Club" is een animatiereeks die kinderen met geld leert omgaan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 8 april 2013

Cyprus zoekt 75 miljoen euro om rekeningen te betalen

Cyprus heeft 75 miljoen euro nodig om in april de ambtenaren en gepensioneerden te kunnen uitbetalen. Dat deelde de verantwoordelijke van de schatkist, Rea Georgiou mee aan de commissie Financiƫn in het parlement van het eiland, dat in een diepe financiƫle crisis is verzeild geraakt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 8 april 2013

Wat is de ware reden van de storing bij banken?

We zijn inmiddels zo gewend geraakt aan internetbankieren, online betalen en iDeal, dat wanneer de functionaliteiten het begeven dit grote gevolgen heeft voor de detailhandel en eigenlijk de hele Nederlandse economie. De eerste bank die problemen ondervond met internetbankieren was de ING. De problemen begonnen woensdag 3 april. Een dag later begint het reguliere nieuws pas echt aandacht te besteden aan de problemen van de bank, terwijl de social media al eerder volstond met klachten over de storingen. De problemen waren zo omvangrijk dat ze niet snel even konden worden opgelost.

Bron:
Geplaatst: maandag 8 april 2013

Tekort aan goud in India dreigt door lage prijs

Acuut tekort aan goud in India

Ondanks het feit dat India veel goud laat invoeren heeft men in het zuiden van het land te maken met serieuze tekorten. Juweliers zeggen onvoldoende goud te kunnen vinden met het trouwseizoen in het vooruitzicht. Handelscentra als Coimbatore, Thrissur en Kochi zeggen een groot tekort aan fysiek goud te hebben. De centra vertegenwoordigen gezamenlijk ongeveer 15 tot 20 procent van de totale jaarlijkse vraag naar het gele metaal in India.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 8 april 2013

Lessen van Margaret Thatcher

Margaret Thatcher is overleden.

Thatcher kreeg door haar harde manier van leidinggeven de bijnaam 'Iron Lady'. Haar filosofie was gebaseerd op lage belastingen, een slanke overheid, vrije markten en liberalisering.