Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 32536 tot 32540
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Het hoge woord bij Bill Gross is er uit: ‘Ik koop nu nog steeds goud’

In de Barron’s Roundtable in januari was Bill Gross, de bekende obligatiebelegger, positief voor het goud. Bij dit rondetafelgesprek wordt elk jaar aan enkele bekende Amerikaanse beleggers naar hun voorspellingen voor het komende jaar gepolst.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

10 Bubbels uit de geschiedenis

Of de huidige goudcrash het begin is van een bubbel die leegloopt en daarmee in de geschiedenisboeken terecht zal komen, valt nog af te wachten. Vorige week maakte Bull Market Thinking een overzicht van 10 bubbels in de geschiedenis naar aanleiding van de explosie van de Bitcoin.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Algoritmes spelen steeds belangrijkere rol in prijsbewegingen bij het goud

David Greenberg, stichter van Greenberg Capital en voordien een NYMEX board director, werd eveneens gepolst naar zijn visies op de forse correctie die de goudmarkt door elkaar schudde. Hij verwees op de eerste plaats naar de rol van de ETF’s, de beursgenoteerde beleggingsfondsen die in goud beleggen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Waarschuwing: Chinese schuldengraad bedraagt al 240 % van bbp

De Chinese bedrijfsschuld bedraagt momenteel al meer dan 150 % van het bbp. Maar de totale schuldenberg in China is nog veel groter. Er zijn natuurlijk ook nog consumentenschulden, overheidsschulden en andere financiële schulden. In totaal zouden deze al 240 % van het bbp bedragen volgens

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Prijs van Bitcoins weer op $60

De prijs van Bitcoins bereikte vorige week nog een record van $266 per stuk, maar sindsdien is er al veel lucht uit de koers gegaan. De Bitcoin bubbel was slechts van korte duur. Toch is de prijs van $60 nog steeds een viervoud van de prijs aan het begin van dit jaar.