EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32536 tot 32540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Hogere lonen China drijven kosten EU-bedrijven op

De winstgevendheid van Europese bedrijven die actief zijn in China staat onder druk door de stijgende arbeidskosten in het land. Dat blijkt uit een donderdag gepubliceerde peiling van de Europese Handelskamer in China onder zijn leden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

‘Binnenlandse consumptie, niet export, zal Japanse economie uit het slop halen’

Lars Christensen van de blog Macro Market Musings is verbaasd vast te stellen hoeveel commotie er rond Abenomics heerst. De politiek van monetaire verruiming zoals die de Japanse centrale bank wordt gevoerd heeft menigeen op het verkeerde been gezet.

De meeste waarnemers denken namelijk met enige mate van zekerheid te weten dat de zwakke Yen de Japanse export zal bevoordelen en zo een stroomstoot zal geven aan de economie. Exit deflatie, zo luidt dan de rest van het verhaal. Maar zal het zo wel lopen?

Bbp zal inderdaad groeien, maar op een andere manier ...

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Merkel en Hollande overlegen over crisis

Bondskanselier Angela Merkel van Duitsland overlegt donderdag in Parijs met de Franse president François Hollande over de aanpak van de schuldencrisis en stimulering van de Europese economie.

Dat meldt de Duitse publieke omroep ARD. Vooral over de de aanpak van de schuldencrisis verschillen de twee leiders van mening. Hollande is tegen drastische bezuinigingen om de begroting weer op orde te krijgen. Hij wil de economie met overheidsinvesteringen uit het dal halen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Spaanse economie blijft krimpen

De Spaanse economie is in het eerste kwartaal van dit jaar met 0,5 procent gekrompen in vergelijking met het voorgaande kwartaal. Dat blijkt uit definitieve cijfers van het Spaanse bureau voor de statistiek die donderdag naar buiten kwamen.

In het vierde kwartaal van 2012 kromp de op drie na grootste economie van de eurozone met 0,8 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Boek over exit euro wordt direct een bestseller

Het boek "Why We Should Leave the Euro" van João Ferreira do Amaral is in Portugal op een maand tijd de nieuwste bestseller geworden. Het laat daarmee enkele kookboeken en het populaire "Fifty Shades of Grey" achter zich. Hoewel de eurocrisis op de achtergrond is beland, wint de anti-euro beweging in de Eurozone steeds meer aan kracht, zo staat op Financial Sense...

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs