Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 32541 tot 32545
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

10 Tekenen van een massale vraag naar fysiek goud

Goud blijft de financiële media beheersen. Het gele edelmetaal zag de vraag naar fysiek goud exploderen bij de crash van de goudprijs exact een week geleden. Over heel de wereld werd er massaal fysiek goud gekocht. Zowel in Europa, de Verenigde Staten, China, India als Canada werden leveranciers overstelpt met de vraag naar fysiek goud (en zilver).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Spaanse schuldenlast snel onhoudbaar volgens IMF

Het IMF heeft zijn voorspellingen van de Spaanse schuldenlast moeten herzien. 6 maanden na de vorige schatting gaan de resultaten van slecht, naar zeer slecht en zelfs onhoudbaar. Spanje zal ongeziene fiscale maatregelen moeten nemen om de schuldenberg onder controle te krijgen aldus het IMF. Spijtig genoeg voor Spanje heeft het IMF de reputatie om de voorspelling nog steeds veel te rooskleuriger voor te stellen dan ze werkelijk zijn.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Huizenprijzen dalen met 7 procent

De huizenprijzen in Nederland lagen in maart 7 procent lager dan in dezelfde maand vorig jaar. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Veel Nederlanders bezuinigen

Zeventig procent van de Nederlanders  hebben in het afgelopen jaar bezuinigd op kosten om alles financieel rond te krijgen. Het percentage van mensen die bezuinigen was nog nooit zo hoog.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 22 april 2013

De termen van de financiële wereld

Ingezonden artikel | We worden doodgegooid met allerlei nietszeggende termen in de financiële wereld. Ook op ons dagelijks werk worden we overspoeld met  de meest idiote afkortingen. Op mijn rommelzolder vond ik onlangs een prachtig stukje dat zich zeker kan meten met de heden ten dage werkelijk verbazingwekkende afkortingen. Helaas alleen geschikt voor lezers van boven de 18, die de Engelse taal een beetje machtig zijn. Houdt u vast.