EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32541 tot 32545 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Griekse economie krimpt opnieuw met 5,3 procent op jaarbasis

De recessie die Griekenland ondertussen zes jaar treft, zet zich voort, maar vertraagt wel. Het bruto binnenlands product (bbp) van het Zuid-Europese land is tijdens het eerste kwartaal van dit jaar gekrompen met 5,3 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Dat meldt de Griekse statistiekdienst Elstat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Grafiek: Zwakke yen verklaart stijging Nikkei

De Nikkei index stijgt al maanden op rij en heeft in een jaar tijd 71% rendement behaald. Maar een groot deel van de waardestijging wordt teniet gedaan door de waardedaling van de yen, die zakte met meer dan 20% over dezelfde periode. Een grafiek laat deze extremen goed zien.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Grootste zilvermijn ziet winstmarge slinken

Fresnillo, de grootste zilvermijn ter wereld, wist in 2012 nog meer dan $10 te verdienen aan elke troy ounce zilver. Dat was bij een verkoopprijs van gemiddeld $31,43 per troy ounce. Nu de prijs van zilver rond de $23 staat is een groot deel van de winstmarge verdampt. De mijn maakt nog wel winst, maar heeft enige marge nodig om een stijging in de productiekosten op te vangen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

HSBC gaat 14 duizend arbeidsplaatsen schrappen

De Britse zakenbank HSBC gaat nog meer personeel ontslaan. De bank wil haar winstgevendheid verbeteren en gaat 14.000 banen schrappen. Dat moet $3 miljard aan besparingen opleveren. Het is de tweede reorganisatieronde bij de bank. Eerder werden er al 46.000 arbeidsplaatsen geschrapt. De bestuursvoorzitter van de bank streeft naar een personeelsbestand van 240.000.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

2 goede redenen voor goudmijnaandelen

Beleggers in goudmijnaandelen kijken maar sip de laatste jaren. Je moet een sterke maag hebben om de schokken van de goudmijnaandelen te verteren. Historisch gezien zijn deze aandelen dubbel zo volatiel als de aandelen uit de S&P 500. Maar er zijn 2 redenen die pleiten voor een hoger percentage aan goudmijnaandelen voor je portefeuille volgens

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs