EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3256 tot 3260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 juni 2017

EU en Londen willen Brexit zo snel mogelijk regelen

De EU en het Verenigd Koninkrijk hebben afgesproken ''zo snel mogelijk" de Britse scheiding van de EU te regelen en daarna over de toekomstige relatie te praten.

De eindafrekening en de rechten van de burgers komen eerst. Gelijk al wordt een oplossing gezocht voor de grens tussen Ierland en het Britse Noord-Ierland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 juni 2017

Wie Poetin wil begrijpen moet deze kaart hebben gezien

“Een land met 9 verschillende tijdszones kan nooit echt volwassen worden. Rusland moet een aantal van zijn grondgebieden afstaan. Dat is uiteraard een trieste conclusie, maar Rusland moet beslissen welke weg het wil inslaan.”

“Een land met 9 verschillende tijdszones kan nooit echt volwassen worden. Rusland moet een aantal van zijn grondgebieden afstaan. Dat is uiteraard een trieste conclusie, maar Rusland moet beslissen welke weg het wil inslaan.”

Het is een uitspraak die Nina Chroetsjova, politiek wetenschapper en kleindochter van de voormalige Russische premier Nikita Chroetsjov, een tijd geleden deed in de Bulgaarse krant Trud.

Mouldin Economics maakte een kaart, waarin drie cruciale aspecten worden benadrukt, die moeten toelaten de complexiteit van Rusland anno 2017 te begrijpen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 juni 2017

2 dingen die je nodig hebt om superrijk te worden

Bill Gates, Amancio Ortega, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos, … het zijn maar enkele namen van superrijke mensen. Ieder van hen is superrijk geworden op een heel andere manier. Het zijn allemaal ondernemers, maar in verschillende sectoren. Superrijk worden komt volgens een expert neer op 2 dingen: Moed en Geluk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 juni 2017

ECB werkt aan realtime betaalsysteem voor banken

De ECB werkt aan een realtime betalingssysteem voor banken, waarmee consumenten en bedrijven zonder vertraging geld kunnen overmaken naar banken in de gehele Eurozone. Wil je als consument iets kopen in het buitenland of wil je als bedrijf een buitenlandse leverancier betalen, dan wordt het geld in de toekomst zonder vertraging op de rekening van de ontvanger bijgeschreven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Brexitgebakje

Die Britten hebben geen enkel idee wat ze willen, wanneer ze het willen of hoe ze het willen met die Brexit, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. Hij verwacht dat de Brexit-besprekingen die vandaag beginnen dan ook niet lang zullen duren.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs