Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 32561 tot 32565
Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 21 april 2013

Bernanke slaat Jackson Hole dit jaar over

President Ben Bernanke van de Amerikaanse centrale bank verschijnt in augustus niet op het jaarlijkse symposium in het Amerikaanse Jackson Hole. Zijn agenda staat het bijwonen van de bijeenkomst niet toe. Dat zei een woordvoerster van de Federal Reserve zondag ter bevestiging van berichtgeving door persbureau Reuters.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 21 april 2013

Rijksambtenaren tot 2016 niet ontslagen

Dat hebben beide partijen woensdag laten weten. Ambtenaren kunnen wel 'boventallig' worden door de reorganisatie, maar moeten dan naar ander, passend werk binnen de gehele overheidssector worden begeleid, terwijl hun salaris blijft gegarandeerd.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: zondag 21 april 2013

Invoerheffing op Chinese zonnepanelen en de onverwachte consequenties.

De EU wil Europese zonnepaneel makers beschermen door een invoerheffing op Chinese panelen. Dat daardoor de consument teveel betaalt en er geen goedkopere panelen in de EU ontwikkeld worden (waarom zou een fabrikant dat doen? hij krijgt toch geen goedkopere concurrentie)  is blijkbaar niet belangrijk. Maar het gaat nog veel verder.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 21 april 2013

'Japanse economie over 2 jaar zonder steun'

De Japanse economie kan over twee tot drie jaar gestaag groeien zonder omvangrijke steunmaatregelen van de overheid.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 21 april 2013

China wijt lagere groei aan hervormingen

De groeivertraging van de Chinese economie in het eerste kwartaal is veroorzaakt door hervormingen. Dat zei president van de centrale bank Zhou Xiaochuan zondag.