EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32561 tot 32565
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Brussels Airport: Nog geen akkoord bereikt over Swissport

Er is vanavond nog geen akkoord bereikt tussen de vakbonden en de directie van afhandelaar Swissport. Er wordt nog steeds onderhandeld en dat kan mogelijk nog een tijd duren. Dat zegt Hans Karperien van Insticom, het communicatieadviesbureau dat spreekt namens de directie van Swissport, dinsdag rond 23 uur aan Belga.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Schulden huishoudens VS gedaald

De schuldenlast van Amerikaanse huishoudens is in het eerste kwartaal van dit jaar met 1 procent gedaald tot het laagste niveau sinds 2006. Dat maakte de centrale bank van New York dinsdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Euro nog steeds populair onder Europese bevolking

De euro geniet nog steeds de voorkeur van Europese burgers. De populariteit van het 'Europese project' is al jaren tanende, maar de munt wil men liever houden. In de zwakkere PIIGS-landen is de steun voor de gemeenschappelijke munt minstens zo hoog als in andere landen die behoren tot de muntunie. Meer interessante inzichten over de Europese bevolking lees je in dit artikel op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Eisen over begrotingstekort stellen niets voor

Streng en rechtvaardig zou je de eisen kunnen noemen welke gesteld werden voor de toetreding tot de EU, alsmede de criteria waaraan eurolanden zouden moeten voldoen. Nu blijkt echter dat al deze eisen slechts een mooie verpakking zijn geweest. Zelfs één van de braafste jongetjes van de klas, ons Nederland, kan simpelweg niet aan de 3% norm voldoen als het gaat om de begrotingstekorten. En wat dacht u van Spanje? Het tekort is inmiddels opgelopen naar 6,6%, maar opeens is het geen probleem, we schuiven het gewoon een jaartje door, want volgend jaar wordt het allemaal vast beter…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Koers Argentijnse peso op zwarte markt twee keer zo hoog als ‘officiële’ wisselkoers

u al eerder weten dat in Argentinië de grootste valutacrisis sinds 2001 gaande is en dat de inflatie in razend tempo stijgt. Volgens economen is de inflatie inmiddels opgelopen naar 26% op jaarbasis.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs