Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 32571 tot 32575
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Een gigantische opportuniteit waar niemand over praat

Ben je op zoek naar een gigantisch potentieel? Ben je op zoek naar een land of regio waar er nog sterke economische groei is? Ben je op zoek naar een parel waar niemand over praat? Dan kan deze belegging iets voor u zijn. Beleggen in ontluikende markten kan heel beloftevol zijn. Het zijn kleinere landen, waar de economische groei nog enorm is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Moeten centrale banken aandelen bezitten of niet?

Jim O’Neill, chairman van Goldman Sachs Asset Management, staat op het punt om uit zijn job te stappen. Hij heeft in de laatste weken van zijn carrière bij zijn huidige werkgever niet stilgezeten, want O’Neill heeft nog een laatste tocht langs zowat alle media gemaakt.

Op de Goldman Sachs Growth Markets Summit in New York sprak hij met CNBC en daar viel nieuws te rapen. Centrale banken moeten aandelen bezitten of niet soms?, zo vroeg O’Neill zich af. Een onderzoek dat eerder deze maand verscheen wees uit dat de centrale banken meer appetijt hebben om in aandelen te investeren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Dit klein bericht kan de financiële wereld op zijn kop zetten

Er is al vele malen geschreven dat de bubbel van de studentenleningen in de Verenigde Staten veel groter is dan de subprime crisis die de financiële wereld op zijn grondvesten deed daveren in 2007.

Het lijkt er nu op dat de bubbel van de studentenleningen toch op springen staat. Het is onduidelijk wat de gevolgen kunnen zijn. De geschiedenis herhaalt zich niet, maar het rijmt wel.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Politici die van de kiezer enige vorm van logica verwachten kijken best eens naar IJsland

De IJslanders hebben het voorbije weekeinde de sociaal-democraten die hen uit de financiële crisis hebben geholpen weggestemd om een centrum-rechtse regering in het zadel te helpen. Een uitslag die toch wel even de wenkbrauwen doet fronsen, schrijft de Frankfurter Allgemeine Zeitung:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Miljonairs hebben het volste vertrouwen in Bull Market

De stijging van de beurskoersen op Wall Street heeft neveneffecten waar niet iedereen zo maar op 1, 2, 3 denkt. 1 van die neveneffecten is een groeiende kloof tussen arm en rijk in de U.S. Het zijn namelijk de rijken die het meest profijt trekken van de Bull Market.