EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32571 tot 32575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Olieprijs staat voor een grote beweging

De olieprijs staat aan de vooravond van een grote beweging. Op onderstaande grafiek is te zien dat de olieprijs sinds 2009 gevangen zit in een driehoek. De olieprijs nadert nu het einde van de driehoek wat technische gezien een grote beweging inluidt. Het is nu afwachten of deze naar beneden of naar boven gaat aldus Charts etc...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Is het wel verstandig om uw geld op een spaarboekje te zetten?

Belgen blijven altijd maar meer sparen. Is dat wel verstandig?

Belgen blijven altijd maar meer sparen. Is dat wel verstandig?

Doet u er goed aan om zoveel geld op uw spaarboekje te zetten en is er een alternatief voor het spaarboekje? Knack stelde drie vragen over ons spaargeld (ondertussen al € 417 miljard) aan Johan Van Overtveldt, hoofdredacteur van Trends.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Eurocrisis over? NL: 26 bedrijven per dag failliet; Frankrijk: 166 bedrijven per dag failliet

In mei 2013 zijn er volgens het CBS in totaal 796 Nederlandse bedrijven en instellingen (exclusief eenmanszaken) failliet verklaard. Het komt erop neer dat er in mei gemiddeld 26 bedrijven per dag over de kop gingen.

Het is overigens het grootste aantal faillissementen in de afgelopen 32 jaar. Het CBS begon in 1981 met de meting van het aantal faillissementen. Er wordt dus wel geschreven dat het aantal faillissementen op het hoogste niveau in 32 jaar liggen, maar in werkelijkheid zou het wel eens 40 jaar, of 50 jaar kunnen zijn. Er zijn helaas geen metingen van, maar het geeft in ieder geval wel aan hoe het er anno 2013 voorstaat met de meso-economie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Lagere pensioenpremies lang niet zeker

De kans dat de verlaging van de pensioenopbouw in 2015 leidt tot lagere pensioenpremies lijkt niet zo groot. De pensioenfondsen zeggen het geld nodig te hebben om hun financiële positie te verbeteren. En vakbonden en werkgevers, die de pensioenfondsen besturen, voelen niets voor centrale afspraken over het teruggeven van de premies.

Dat bleek maandag tijdens een hoorzitting van de Tweede Kamer met sociale partners, pensioenfondsen en deskundigen. Die ging over het pensioenakkoord dat het kabinet vrijdag sloot met sociale partners. De Kamer behandelt het voorstel volgende week.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

China keurt eerste Goud ETF goed

Het nieuws over de goudopslag van DB is nog niet goed verwerkt, of we kregen weer een nieuw bericht onder ogen over de expansie van goudproducten in Azië. China heeft zopas de eerste Goud ETF goedgekeurd voor de binnenlandse markt.

Het nieuws over de goudopslag van DB is nog niet goed verwerkt, of we kregen weer een nieuw bericht onder ogen over de expansie van goudproducten in Azië. China heeft zopas de eerste Goud ETF goedgekeurd voor de binnenlandse markt.

Huaan Asset Management Co. en Guotai Asset Management Co. hebben de goedkeuring ontvangen van de China Securities Regulatory Commission. De Goud ETF’s worden verhandeld in yuan.

Chinese goudhonger niet te stillen

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs