EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32576 tot 32580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Beleggers kiezen voor gemengde fondsen

Amerikaanse beleggers die nog enige twijfels hebben over de rally op de aandelenmarkt kiezen in toenemende mate voor gemengde fondsen. De zogeheten 'hybrid funds' en 'balanced funds' die spreiding aanbrengen tussen aandelen en obligaties kregen de afgelopen maanden veel meer vermogen binnen dan de fondsen die uitsluitend aandelen kopen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Zwitserse wet voor belastingdeal met VS

De Zwitserse regering heeft een wetsvoorstel ingediend dat een juridische basis moet bieden voor Zwitserse banken om samen te werken met de Amerikaanse autoriteiten bij het tegengaan van belastingontduiking. Dat werd woensdag bekendgemaakt door het Zwitserse ministerie van Financiën.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Invallen in onderzoek miljoenenoplichting ABN

In een onderzoek naar een mogelijke miljoenenoplichting van ABN Amro, heeft de FIOD dinsdag in Nederland en op Bonaire 22 woningen en bedrijven doorzocht.

Daarbij zijn administratie, luxe auto's, een boot, vier pick-ups, meerdere scooters en 20.000 euro aan contant geld in beslag genomen. Dat heeft het functioneel parket van Openbaar Ministerie (OM) woensdag bekendgemaakt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

't Gat in de markt: Oude rotten voor een spotprijs

Kurt Hamming, mede-oprichter van Browncow, de internetmarktplaas waar bedrijven op zoek kunnen naar gepensioneerde experts. Foto Browncow

Veel gepensioneerden zitten thuis op de bank, terwijl ze boordevol kennis zitten die ze maar al te graag willen delen. Bedrijven kunnen daarvan profiteren denkt Kurt Hamming van Browncow. “De consultant of jurist waar je vorig jaar nog 400 euro per uur voor betaalde,  helpt je na zijn pensioen voor een fractie van dat bedrag ”.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Griekse economie gaat in 2014 weer groeien

De economie van Griekenland zal in 2014 weer groeien, maar de coalitieregering moet eerst het tempo van de hervormingen die dat herstel bevorderen, opvoeren. Dit schrijft de centrale bank van het land woensdag in zijn jaarrapport.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs