EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32576 tot 32580
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Fors meer werklozen in Cyprus

Het aantal werklozen in Cyprus is in april met bijna 28 procent gestegen in vergelijking met een jaar eerder. Dat maakte het Cypriotische bureau voor de statistiek woensdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Overheid geeft 67 miljoen euro per dag te veel uit

Rijk, gemeenten, provincies en waterschappen gaven het afgelopen jaar samen 67 miljoen euro per dag te veel uit. Dat schrijft minister Jeroen Dijsselbloem van financiën in zijn financieel jaarverslag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

'ECB wil banken helpen in kredietverlening aan MKB'

Jorg Asmussen van de ECB heeft tegenover Die Welt gezegd dat er binnen de centrale bank gesproken wordt over het opkopen van zogeheten 'asset-backed securities'. Als banken slechte leningen over kunnen hevelen naar de balans van de centrale bank kunnen ze meer kredieten verstrekken aan het MKB.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

'Uurloon jongeren daalt door crisis'

Dat blijkt uit onderzoek onder 1700 jongeren van vacaturesite Bijbanen.nl. Tussen 2008 en 2010 steeg het bruto uurloon van jongeren nog van 6,59 naar 7,63 euro. In 2012 stegen de salarissen minder hard dan de inflatie tot 7,91 euro.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

‘Toekomstscenario voor grondstoffen ontbreekt bij bedrijven’

De risico’s van tekort aan olie, water en hout komen bij bedrijven steeds hoger op de agenda te staan. Veel bedrijven hebben echter nog geen passend toekomstscenario.

Consultancybureau Ernst & Young en duurzaamheidsplatform GreenBiz onderzochten in 2012 de groeiende trends in duurzaam ondernemen. Daaruit blijkt dat bestuurders duurzame risico’s – zoals een tekort aan olie, water en hout – steeds hoger op de agenda zetten. Dit bleek eerder ook al uit een onderzoek van adviesbureau PwC onder bijna 800 CEO’s wereldwijd. De kosten van energie en grondstoffen werd door 53 procent van hen als grootste bedreiging voor de bedrijfsvoering gezien.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs