Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 32581 tot 32585
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 21 april 2013

China wijt lagere groei aan hervormingen

De groeivertraging van de Chinese economie in het eerste kwartaal is veroorzaakt door hervormingen. Dat zei president van de centrale bank Zhou Xiaochuan zondag. 

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 21 april 2013

Goud en zilver update (Week 16)

Marketupdate heeft weer een weekoverzicht van de ontwikkelingen op de goudmarkt gereed. De prijzen gingen fors naar beneden, maar de markt voor fysiek metaal blijft onverminderd sterk.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 21 april 2013

Oligarch Oesmanov rijkste 'Brit'

De 59-jarige Rus Alisher Oesmanov is met een vermogen van 13,3 miljard pond (15,5 miljard euro) de rijkste inwoner van Groot-Brittannië. Dat blijkt uit de zondag gepubliceerde lijst van rijkaards van de krant The Sunday Times. Oesmanov, die zijn fortuin vergaarde met beleggingen in onder meer grondstoffen en telecombedrijven, neemt het stokje over van staalbaron Lakshmi Mittal, die de lijst 8 jaar lang aanvoerde.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 21 april 2013

Abvakabo wil 26.000 mensen thuiszorg omscholen

Het moet mogelijk zijn om 26.000 werknemers in de thuiszorg om te scholen en elders aan een andere baan te helpen.

"Het wordt ongelooflijk moeilijk, maar dat willen we'', zei Abvakabovoorzitter Corrie van Brenk zondag in het televisieprogramma Buitenhof.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 21 april 2013

Staking bij drie belangrijkste Israëlische airlines

Werknemers van de drie belangrijkste luchtvaartmaatschappijen in Israël zijn in staking gegaan. Dat doen ze uit protest tegen een overeenkomst met Europa om de burgerluchtvaart te liberaliseren, een zogenaamde 'open skies deal'.