Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 32586 tot 32590
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Weekend TV – Experts bespreken zilver

Deze week bekijken we de situatie bij zilver. Het witte edelmetaal deelde lang niet zo fors in de klappen tijdens de recente crash van goud. Enkele experts gaan na wat er gaande is…

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Fitch verlaagt toprating Groot-Brittannië

Kredietbeoordelaar Fitch heeft de rating voor Groot-Brittannië van topniveau AAA verlaagd naar AA+. Dat maakt Fitch vandaag bekend. De outlook is stabiel.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

EU-peilingen deze week - Grieken willen weg uit eurozone

Hoe staat het met het draagvlak voor de EU, heeft de populariteit van de euro haar dieptepunt bereikt? Een kort overzicht van de EU-peilingen van deze week.

De peiling die afgelopen dagen het meest in het oog sprong, is die uit Griekenland. Hoe zwaar de bezuinigingsmaatregelen van de eurozone ook waren, veel Grieken bleven trouw aan de blauwe sterrenvlag. Maar de afgelopen maand daalde de populariteit met 16 procentpunten en heeft 66 procent een negatieve opvatting over de EU.  

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Het geheim van Draghi: Frankrijk mag zijn eigen euro’s dukken

Volgens de Duitse website Deutsche Wirtschafts Nachrichten heeft Frankrijk via een speciaal programma de toestemming gekregen van de ECB om onbeperkt geld bij te drukken. De ECB probeert zo te voorkomen dat Duitsland tussen beide moet komen om Frankrijk uit de nood te helpen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Vraag naar energie in U.S. daalt in snel tempo

Zoals in 2008 daalt de vraag naar energie in de U.S. in snel tempo. Dat is op zich een vreemde zaak want we horen toch overal vertellen dat de economie in herstel is. Een economische opleving zal in gewone omstandigheden gepaard gaan met een grotere en niet met een kleinere vraag naar energie.