EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32591 tot 32595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

IMF verlaagt groeiprognose voor China tot 7,75 procent

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft zijn groeiprognose voor China licht verlaagd. Wegens de zwakke wereldconjunctuur en de onzekerheid gaat de organisatie voor dit jaar uit van een groei van "ongeveer 7,75 procent". Dat heeft adjunct-directeur David Lipton vandaag in Peking bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

IMF bezorgd over Chinese investeringsdrang

De Chinese economie vertoont ook dit jaar een stevige groei, maar de basis daarvoor wordt steeds wankeler. Vooral de sterke groei van de binnenlandse investeringen en de daarmee samenhangende kredietverlening baren zorgen, stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een woensdag gepresenteerd rapport.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Tesla short squeeze brengt aandeel boven 110 dollar

Het aandeel van Tesla Motors blijft vriend en vijand verbazen. Ook wij kijken met open mond naar het koersspektakel, ondanks dat we al tijden heel positief zijn voor het aandeel TSLA.

Het aandeel van Tesla Motors blijft vriend en vijand verbazen. Ook wij kijken met open mond naar het koersspektakel, ondanks dat we al tijden heel positief zijn voor het aandeel TSLA.

De koers brak in de voorbije dagen door de magische grens van 100 dollar. Normaal zou je verwachten dat daar de nodige weerstand zou optreden, maar dat is helemaal niet het geval bij Tesla. In tegendeel, het aandeel gaat alleen maar sneller stijgen als gevolg van de aanhoudende short squeeze.

TSLA zal blijven stijgen tot de laatste short het slagveld heeft verlaten… PS: het rendement voor de abonnees van hetTechnologie Rapport staat inmiddels op +175%

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Gerecht onderzoekt grootste witwaszaak ooit in VS

De Amerikaanse autoriteiten verdenken Liberty Reserve van het witwassen van zes miljard dollar (4,7 miljard euro) in de afgelopen zeven jaar. Volgens het gerecht functioneerde de firma als bankier voor talloze criminelen. Er werd daarbij gebruik gemaakt van een virtuele munteenheid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Bestuur IMF behoudt vertrouwen in Lagarde

Zij werd deze week door een Franse rechtbank als een belangrijke getuige bestempeld in het kader van een onderzoek naar een betalingsregeling met een Franse zakenman in de tijd dat zij in Frankrijk minister van Financiën was.

De rechtbank liet de mogelijkheid open dat Lagarde in een later stadium alsnog vervolgd wordt. Het IMF liet dinsdag weten dat de raad van bestuur over de uitkomst van de recente hoorzittingen in Frankrijk is ingelicht en 'zijn vertrouwen heeft bevestigd in het vermogen van de directeur om haar taken effectief uit te voeren'.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs