EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32596 tot 32600
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Terwijl niemand oplet… aandelen uit de groeimarkten weer in de lift!

De aandelen uit de emerging markets bereikten maandag een nieuwe piek voor de afgelopen 7 weken met ditmaal de Maleisische beurs als uitschieter in positieve zin. Premier Najib Razak behaalde daar eerder bij verrassing een overwinning bij de verkiezingen.

De huidige regeringscoalitie is al 55 jaar aan de macht en kan haar politiek dus gewoon verder zetten. Razak heeft al beloofd het begrotingstekort terug te schroeven, gekoppeld aan oa infrastructuurwerken om de economische groei in het land te stimuleren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Ron Paul: Laat de vrije markt zijn werk doen

Vorige week heeft de Federal Reserve, de Amerikaanse ‘centrale bank’, tijdens een vergadering aangekondigd dat het de stimuleringen verder wil gaan uitbreiden als blijkt dat de economie verder stagneert.  De FED liet weten dat het bereid is om de maandelijkse aankopen van staatsobligaties en MBS (Mortgage Backed Securities) te verhogen als de (macro)economische cijfers niet beter worden. Eigenlijk stimuleert de FED de afgelopen maanden al met meer dan de $85 miljard per maand dat het had aangekondigd.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

China is veelvraat van goud: Vraag stijgt met 26% !

Dat China op veel vlakken een veelvraat is, is al veel langer bekend. Grote hoeveelheden dollars worden ingekocht, grote steden worden gebouwd en ook op andere manier stijgt China de pan uit. Ook op het gebied van goud is China een grootmacht aan het worden. Het land is na India de grootste natie op het gebied van consumptie van goud. In de eerste drie maanden van dit jaar is de vraag naar goud in het land maar liefst met 26% toegenomen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Chinezen kochten 320 ton goud in Q1 2013

Chinezen kochten in het eerste kwartaal van dit jaar 320,54 ton goud, aldus de China Gold Association. De verkoop van goudbaren nam sterk toe, maar ook de veel grotere markt voor gouden juwelen trok weer wat aan. De Chinezen haalden in het eerste kwartaal bijna 90 ton goud uit de grond, meer dan dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Lagarde: banken aan zet met kredieten

Lagarde: banken aan zet met kredieten | Anke Truijen

Lagarde: banken aan zet met kredieten | Anke Truijen

Dat zei IMF-presidente Christine Lagarde bij de studentenbijeenkomst Room for discussion op de Universiteit van Amsterdam. Op die manier kan groei in de eurozone volgens Lagarde weer gestimuleerd worden. En die schone taak is in eerste instantie aan de centrale bankiers, vindt ze, nu blijkt dat de renteverlaging die ECB-baas Mario Draghi vorige week invoerde nog niet heeft geleid tot goedkopere leningen.

Lees verder op bnr.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs