EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3261 tot 3265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 juni 2017

Column: De selectieve publieke omroep

De publieke omroep in Nederland kost ons per jaar ongeveer €900 miljoen, dat is omgerekend bijna €2,5 miljoen per dag. Met zo'n groot budget mag je verwachten dat er voldoende capaciteit is om het Nederlandse publiek zo neutraal en volledig mogelijk te informeren over een zeer groot aantal onderwerpen, maar op bepaalde gevoelige politieke en diplomatieke onderwerpen blijkt dat helaas vaak niet het geval te zijn.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 16 juni 2017

Goldman Sachs geeft bitcoinadvies!

Bitcoin valt niet meer te negeren in de financiële wereld. Beleggers, of ze er nu in geïnvesteerd hebben of niet, willen er informatie over. Banken hebben dus geen keuze en moeten aan de vraag naar informatie voldoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 juni 2017

Nederlandse banken nog altijd blok aan het been: -8 miljard

Net als in België hebben in Nederland heel wat politici beweerd dat er geld verdiend kan worden aan de bankencrisis. Cijfermateriaal toont aan dat dat niet het geval is. Er is nog altijd een nettoverlies van 8 miljard euro.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 juni 2017

Job van de toekomst: code schrijven voor een robot die je job elimineert

Code schrijven die een deel van je eigen job automatiseert behoort straks tot elk takenpakket. Dat blijkt uit een interview van Axios met executives van adviesbureau Deloitte Consulting.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 16 juni 2017

Meer geld verdienen? Dan moet je meer slapen

Voor mensen die meer geld willen verdienen, heeft de wetenschap een goede oplossing gevonden: meer slapen. Een tekort aan slaap is niet alleen slecht voor je gezondheid, het is ook slecht voor je bankrekening. Lig dus zeker niet wakker van je geld, dat maakt het alleen maar erger.

Uit een onderzoek blijkt dat mensen die 1 uur langer slapen, op langere termijn hun loon met 5% zien toenemen. Door meer en beter te slapen, verhoog je de kwaliteit van je werk waardoor je beter en efficiënter werkt. Dat is goed voor je carrière … en je portemonnee.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs