EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3261 tot 3265
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Tot spijt van wie het benijdt: Rusland blijft Westerse investeerders begeesteren

De ontwaarding van de roebel heeft de modale Rus diep in de portemonnee getroffen. Heel wat private pensioenfondsen werden de afgelopen 2 jaren noodgedwongen genationaliseerd, elk jaar vallen 1 miljoen extra Russen onder de armoedegrens.

De koers van de roebel heeft dan weer het gevolg dat heel wat buitenlandse investeerders, ondanks de sancties, steeds makkelijker de weg naar Rusland vinden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Demonisering Wall Street moet stoppen!

Sedert de bankencrisis en financiële ineenstorting van 2008-2011 zijn bankiers aangeschoten wild. Schrijver en ex-bankier William Cohan heeft zijn buik vol van deze mentaliteit die in media en politiek populair is. Hij breekt een lans voor Wall Street in zijn nieuwe boek.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Belgische sociale zekerheid ontspoort verder

De toestand van de Belgische sociale zekerheid is zorgwekkend. Ondanks het gigantische overheidsbeslag en torenhoge belastingen, blijft het tekort om de beloftes na te komen, groeien. Het gat is nu al drie keer groter dan eerst gedacht.

België is een land dat onnoemelijk slecht bestuurd wordt. Genoeg bewijzen zijn hiervoor aan te dragen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Deutsche Bank wil kapitaaldekking versterken met miljarden euro's

De Deutsche Bank gaat zijn kapitaaldekking versterken. Door de uitgifte van nieuwe aandelen wil de grootste financiële instelling van Duitsland ongeveer 8 miljard euro ophalen.

Dat is zondag na een vergadering van de raad van commissarissen in Frankfurt bekendgemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Nettowinsten Belgische banken groeien

De CEO’s van banken jammeren regelmatig over de te dure kostenstructuur en hoge opgelegde taksen. Toch lijken er momenteel weinig redenen tot klagen. De nettowinsten van de kredietinstellingen zijn momenteel goed en worden bij het gros van de spelers bovenal steeds beter.

In februari kwamen de financiële spelers met hun jaarcijfers voor de dag. Daarin vielen twee zaken op: Ten eerste gaan zowat alle banken besparen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs