EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32601 tot 32605 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Brussel hoopt op Nederlandse bezuinigingen van 7,2 miljard

Niet 'ten minste' 6 miljard, maar 'circa' 7,2 miljard euro zou Nederland volgend jaar moeten bezuinigen, was in eerste instantie het oordeel van de ambtenaren van de Europese Commissie. Journalisten in Brussel kregen een geprinte versie van het commissierapport met daarin de doorgestreepte oude aanbeveling. Online publiceerde de Europese Commissie een gekuiste versie waarin de verbetering niet meer zichtbaar is.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

5 redenen waarom een terugkeer van uranium onvermijdelijk is

De laatste keer dat er een stier losbrak in de uraniumsector waren de winsten voor de beleggers gigantisch. Casey Research's Chief Energy Investment Strategist, Marin Katusa, ziet momenteel 5 goede redenen waarom een terugkeer van uranium vanuit het huidige standpunt onvermijdelijk is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Correctie Nikkei: Top of instapmoment?

Sinds begin van dit jaar is er al $ 80 miljard naar de Japanse aandelenmarkt gevloeid. Dit zorgde voor een stijging van 46 % sinds begin van het jaar, totdat de Nikkei op 24 mei met 7 % op een dag daalde. Dit was de grootste daling sinds het drama in Fukushima. Daarna brokkelde de Nikkei stilletjes verder af. Is dit nu een instapmoment of hebben we de top gezien?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

“Fort Knox”: Verboden gebied voor Amerikaanse overheid

Er is ernstige twijfel gerezen over de Amerikaanse goudvoorraad in de kluizen van Fort Knox. Voormalig senator Ron Paul heeft de afgelopen tientallen jaren herhaaldelijk geprobeerd toegang tot Fort Knox te krijgen om te kunnen controleren of er überhaupt nog wel goud in de kluizen ligt. Dit is stelselmatig geweigerd door de Federal Reserve, de Amerikaanse Centrale Bank. Volgens een insider van de World Bank,  ex-Senior Counsel Karen Hudes, is al het goud al verdwenen. Volgens Hudes, die ruim 20 jaar lang een hoge functie bekleedde bij de World Bank, oefent een kleine groep entiteiten, voornamelijk centrale bankiers, achter de schermen een enorme invloed uit op de internationale economie, waarbij corrupte groepen instituten van de overheid overnemen.Toen zij met deze gegevens naar buiten wilde treden, werd zij naar eigen zeggen ontslagen.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Het dilemma: aandelen of obligaties? long of short?

In de beleggerwereld heeft iedereen zijn limieten, daarom moeten er keuzes gemaakt worden.

Financial Sense probeert een antwoord te geven op de vraag van 1 miljoen. Wat is momenteel het beste: gaan we voor aandelen of obligaties? En gaan we long of gaan we short?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs