EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32606 tot 32610
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Peter Schiff: ‘De Fed bluft, er is geen exit strategie’

Volgens Peter Schiff is er geen ander alternatief dan aandelen, hoewel we momenteel in een valse financiële wereld leven. De economie is volledig gedreven door 100 % goedkoop geld. De Federal Reserve heeft geen andere keuze dan het huidige programma verder te zetten, er is gewoon geen exit strategie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Adecco denkt bodem in zicht te hebben

Het Zwitserse uitzendbedrijf Adecco denkt dat de Europese markt de bodem heeft bereikt. Dat liet de internationale marktleider dinsdag weten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Documentaire: Breaking Inequality

Een nieuwe documentaire laat zien hoe de inkomensongelijkheid steeds verder is toegenomen sinds het het uitbreken van de financiële crisis in 2008. Corruptie in Washington en Wall Street en geldpers financiering door de centrale bank heeft vooral de top 1% bevoordeeld. De rest is alleen maar armer geworden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Moeten we vrezen voor de Chinezen?

McDonalds, het symbool van het Amerikaanse kapitalisme is ook te vinden in China.

McDonalds, het symbool van het Amerikaanse kapitalisme is ook te vinden in China.

weblog We reizen zeven dagen met de vaste Kamercommissie Buitenlandse Zaken door China. Voor zover bekend zijn we de eerste commissie die China aandoet, zegt de Nederlandse ambassadeur Aart Jacobi in Peking. Ook voor China is een parlementair bezoek bijzonder omdat ze gemiddeld maar twee delegaties per jaar toestaan. De eerste indrukken zijn overweldigend, enorme moderne gebouwen, brede wegen, chique auto's, McDonalds en Starbucks. Verkeerborden in het chinees maar ook in het Engels. Brommers rijden op elektriciteit.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Mijnbouwbedrijven slaan terug!

In de regio Asia Pacific bleef het tot dusver relatief windstil, want op de beurs van Tokyo werd er gisteren vanwege een feestdag niet gehandeld. Hetzelfde gold trouwens voor de beurs van Bangkok. Vandaag is het echter uit met de pret, alle handelaars bevonden zich weer in hun trading pit.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs