EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32606 tot 32610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Schraap al je durf en moed bij elkaar, het is tijd voor dit…

David Banister van ETF Daily News somt 8 redenen op die aantonen dat goudmijnaandelen in de grootste dip in tientallen jaren zitten. Hij acht het moment rijp om alle moed bij elkaar te schrapen en in te stappen in de goudmijnaandelen. Als iets zo negatief wordt benaderd, is de tijd daar om in te stappen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

"Consumenten zien dat een huis nog nooit zo goedkoop is geweest"

Bij de Vereniging Eigen Huis kan de vlag uit. Hun Eigen Huis Marktindicator liet in mei namelijk de grootste maandelijkse stijging ooit zien. Het sentiment op de markt voor koopwoningen lijkt te verbeteren. Volgens hoogleraar Woningmarkt Conijn zijn huizen nog nooit eerder zo goedkoop geweest. De VEH denkt dat een kantelpunt nabij is.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Aziaten kopen het goud dat het Westen links laat liggen

De World Gold Council stelt dat Aziatische beleggers in het tweede kwartaal van dit jaar zoveel goud zullen kopen dat ze het extra aanbod van goud uit ETF's kunnen opvangen. Westerse beleggers verkopen posities in goud en stappen in aandelen of andere beleggingen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Beleggers kiezen voor gemengde fondsen

Amerikaanse beleggers die nog enige twijfels hebben over de rally op de aandelenmarkt kiezen in toenemende mate voor gemengde fondsen. De zogeheten 'hybrid funds' en 'balanced funds' die spreiding aanbrengen tussen aandelen en obligaties kregen de afgelopen maanden veel meer vermogen binnen dan de fondsen die uitsluitend aandelen kopen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Zwitserse wet voor belastingdeal met VS

De Zwitserse regering heeft een wetsvoorstel ingediend dat een juridische basis moet bieden voor Zwitserse banken om samen te werken met de Amerikaanse autoriteiten bij het tegengaan van belastingontduiking. Dat werd woensdag bekendgemaakt door het Zwitserse ministerie van Financiën.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs