EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32616 tot 32620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Goudprijs kan eventueel naar 1100 dollar, maar investeerders hoeven niet te wanhopen

GRZ Energy’s Anthony Grisanti nam nota van de stevige daling van de goudprijs afgelopen week. Tot dusver is elke poging tot herstel in de goudprijs snel doodgebloed en voorlopig zal in dit scenario waarschijnlijk geen verandering komen. Grisanti verwacht alleen korte opstootjes in de goudprijs.

Die bieden de kans om short posities in te nemen want een fundamenteel herstel van de goudprijs zit er voorlopig niet in. Vrijdagavond heeft Grisanti zijn target voor winstnemingen op het goud verlaagd, hij ziet m.a.w. nog meer neerwaarts potentieel bij het goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Minder dan helft Europeanen nog voorstander van EU

De populariteit van de Europese Unie en de steun voor verdere economische integratie van het landenblok is het afgelopen jaar flink afgenomen. Dat blijkt uit onderzoek van het

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Is de bodem in goud nabij?

Naast AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

Lees verder op financieelbeursnieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

DE trade voor de komende jaren?

Goed nieuws! Abenomics werkt!

Goed nieuws! Abenomics werkt!

De Yen is de voorbije maanden meer dan 30% gedaald en stilaan dringt het besef door dat de inflatie in de toekomst heel wat hoger kan liggen dan in het verleden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Aandelen officieel in blow-off fase

Aandelen zitten volgens Gains Pains & Capital nu officieel in een blow-off fase. Dit is het levenswerk van Ben Bernanke. De economie is niet van belang, het is belangrijk dat de aandelenmarkten het goed doen om zo een gevoel van welvaart te creëren. Maar deze bubbel is ondertussen groter dan die in 2008 en dit zal heel veel pijn doen als deze leegloopt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs