Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 32616 tot 32620
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Bijkomende reiskosten leiden tot irritatie

Reserverings-, boekings- en verplichte schoonkosten zijn enkele voorbeelden waar vakantiegangers zich aan ergeren. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond naar prijsmisleiding.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Mark Mobius blijft ongewijzigd bullish voor China

Akkoord, de groei van de Chinese economie in q1 viel tegen, maar volgens de bekende belegger Mark Mobius is dat geen reden om de handdoek in de ring te gooien wat China betreft. Hij ziet met andere woorden nog steeds beleggingskansen in dit land weggelegd.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Hallo Europa? Griekse en Spaanse kinderen lijden honger...

Poverty in Greece

10% van de Griekse kinderen die les volgen in het lager en middelbaar onderwijs weten niet of ze die dag aan eten zullen raken. Dat schijft de New York Times, die de term ‘voedselonzekerheid’ gebruikt om aan te geven dat deze kinderen honger lijden of honger dreigen te lijden.

Bron: pbl.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Winkelleegstand bijna 15% groter dan gedacht

Tot nu toe wordt er vaak vanuit gegaan dat nog geen 7 procent van de winkels leegstaat. Berekeningen van het PBL (Planbureau voor de Leefomgeving) laten echter zien dat de leegstand inmiddels is opgelopen tot bijna 8 procent: bijna 300.000 vierkante meter winkelvloeroppervlak méér dan werd gedacht. In het kielzog van de kantorenmarkt – de leegstand is daar zelfs bijna 16 procent – nemen dus ook de problemen op de winkelmarkt toe.  

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Vraag naar fysiek goud explodeert wereldwijd

Een blik op MarketUpdate leert ons dat de wereldwijde vraag naar fysiek goud explodeert in de laatste week. Ik bundel even de bericht van gisteren en vandaag die duiden op een sterke toename van de vraag naar fysiek goud, van Japan tot de Verenigde Staten.