Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 32621 tot 32625
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Australië zet deel valutareserves om in Chinees schuldpapier

Australië en China zoeken toenadering, want de twee landen zijn goede handelspartners van elkaar. Ze willen niet alleen de handel bevorderen door de eigen valuta te gebruiken, ook willen ze meer investeringen in elkaars economieën mogelijk maken. China heeft Australië toestemming gegeven Chinese staatsobligaties te kopen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Steeds meer jongeren zonder werk en zonder studie

Een grafiek uit een rapport van Credit Suisse laat zien dat steeds meer jongeren langs de zijlijn zijn komen te staan, sinds het uitbreken van de financiële crisis. In 2011 had was één op de vijf jongeren in veel van de PIIGS-landen niet aan het werk én niet aan de studie. Een 'verloren generatie' dreigt..

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Ook Australiërs en Japanners kopen goud als gekken

Het is ons uiteraard niet ontgaan dat de goudprijs op kousenvoeten aan een herstel bezig is. Dat herstel is krachtiger dan verwacht, veel waarnemers hadden er namelijk op gerekend dat bijkomende verkoopdruk zou loskomen wanneer de goudprijs zou stijgen.

Bron: cfd-trading-info.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Zilver, het perfecte trading materiaal

cfd-trading-info Main Menu Home What is CFD trading? Choose a cfd broker Copy trading Technical analysis Plus500 - review Articles Links Contact Sitemap Articles

For thousands of years people have been trading silver. The precious metal is also known as “poor man’s gold” and has been in use for making jewellery and as a form of money for many centuries now. Today silver is also an important industrial metal that has many applications. It is being used in household appliances, batteries, solar panels, electronic circuits, etc.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Kredietaanvragen met tien procent afgenomen

Het aantal kredietaanvragen is tijdens de eerste drie maanden van dit jaar met 9,8 procent afgenomen, in vergelijking met het eerste kwartaal in 2012. In het verlengde daarvan nam ook het aantal verstrekte kredieten af met 13,5 procent. Dat heeft Febelfin bekendgemaakt.