Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 32621 tot 32625
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Slovenië overweegt verkoop staatsbank

Slovenië wil over twee weken een plan klaar hebben om staatseigendommen, waaronder waarschijnlijk een bank, te verkopen. Dat zei de recent aangetreden premier Alenka Bratusek vrijdag.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Goud en zilver report (Week 15)

Deze week verloor goud 7,59% en ging de zilverprijs met 5,88% onderuit. Vooral vrijdagmiddag ging de prijs hard naar beneden. Wat moeten we hieruit opmaken? Wat is er aan de hand? Lees het op Marketupdate!

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

'Tilmant was niet betrokken bij belastingparadijs'

Voormalig ING-topman Michel Tilmant is niet persoonlijk betrokken bij bankzaken via het Maleisische eiland Labuan. Dat heeft ING België vrijdag laten weten na berichtgeving in de krant Le Soir.

Bron: tijd.be
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Portugal en Ierland krijgen 7 jaar respijt

De Europese ministers van Financiën zijn bereid om Portugal en Ierland meer tijd te geven om hun noodleningen terug te betalen. De terugbetalingstermijn kan met maximaal zeven jaar worden verlengd. dat moet bieide landen helpen om binnenkort zelf naar de markt te trekken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Wat is waar en wat is niet waar in Cyprus ?

De situatie rond Cyprus evolueerde in de afgelopen uren snel, maar veel duidelijkheid hebben we nog niet gekregen. Dow Jones wist te melden dat de Cypriotische president Nikos Anastasiades de Europese Unie om extra hulp zou vragen, een bericht dat al even snel werd ontkend maar vervolgens toch weer bevestigd.

Ook het verhaal van de goudverkopen deed ons even de wenkbrauwen fronsen. Eerst zou Cyprus ca. 10 miljoen ton goud verkopen en zo 400 miljoen Dollar ophalen. Ook dat verhaal werd ontkend, maar zou nu toch op waarheid berusten. Met deze verkoop zou Cyprus zijn deel van de bailout willen realiseren.