Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 32621 tot 32625
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Shanghai gaat ook nachts in goud handelen

Chinezen gaan ook 's nachts goud verhandelen op de Shanghai Futures Exchange. Daarmee kunnen Chinese handelaren inspelen op de structurele daling van de goudprijs in de Amerikaanse handelsuren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Uurloon in Mexico een vijfde lager dan in China

Een econoom van de Bank of Amerika concludeert dat de loonkosten in Mexico inmiddels bijna 20% lager zijn dan in China. Dat terwijl China jarenlang bekend stond als lagelonenland. De loonkosten in China waren in 2003 ook bijna drie keer zo laag als in Mexico, maar tijden zijn veranderd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Opvolger Bernanke: ‘Wij zijn goe bezig, ook al zeggen ze van nie’

Janet Yellen, de gedoodverfde opvolger van Ben Bernanke aan het hoofd van de Fed, gaf in een recente speech aan dat de resultaten van het uitzonderlijke monetaire beleid ‘hoopgevend’ zijn, met name voor de werkloosheid.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Hoe kapitaalvlucht in de EU er vandaag echt uitziet: 1 ton goud in een auto

Het geld van grote spaarders confisceren is acceptabel, zolang de kleine spaarders maar met rust worden gelaten. Dat heeft Federico Ghizzoni, de chief executive officer van de Italiaanse bank Unicredit gezegd tegen het persagentschap Bloomberg. Ghizzoni dringt ook aan op een Europese oplossing. 'We kunnen niet tolereren dat in verschillende landen verschillende regels gelden.' U bent gewaarschuwd, dus.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Tyfoon van cash blijft beurskoersen opjagen

De plaats van actie was vanmorgen opnieuw de beurs van Tokyo, waar de koersen nogmaals de wetten van de hoogtevrees kwamen tartten. De Bank of Japan heeft iets op gang gezet waarvan ze momenteel zelf de gevolgen onmogelijk al kan inschatten.