Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 32626 tot 32630
Bron: nugeld.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Elektronica helft goedkoper dan tien jaar geleden

Terwijl het levensonderhoud sinds 2003 gemiddeld 19 procent duurder is geworden, zijn er ook producten die goedkoper zijn dan tien jaar geleden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Wie durft te investeren in een valuta die op 2 dagen 70 percent van haar waarde verliest?

Wie durft te investeren in een alternatieve valuta die op 2 dagen 70 percent van haar waarde verliest? Inderdaad, we hebben het hier uiteraard over Bitcoin. Alternatieve valuta zijn een misschien goed idee maar in het geval van Bitcoin duiken er toch een paar probleempjes op.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

3 Trends voor hogere grondstofprijzen

Greg Dorsey praat met The Gold Report over de toekomst van de grondstoffen. Hij ziet 3 grote krachten die de grondstoffen op lange termijn hoger zullen sturen, zowel voor goud, zilver, platina, koper als palladium. Dit zijn de 3 trends die zullen zorgen voor de stijging van de grondstofprijzen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Infographic: 10 opmerkelijke feiten over goud

Een infographic over goud, altijd leuk. Het schijnt dat een troy ounce zuiver goud uitgerold kan worden tot een flinterdun draadje van 70 kilometer! Het meeste goud is gevonden in de VS, Canada en Zuid-Afrika.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

WGC: Sterke vraag naar fysiek goud na prijsdaling

De prijsdaling heeft vooral kopers met een lange-termijn visie naar de goudmarkt gelokt, zo concludeert de World Gold Council. Handelaren in de futuresmarkt verkochten papiergoud, terwijl in de fysieke markt tekorten dreigen. In Dubai zou het goud al schaars zijn geworden.