EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32626 tot 32630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Eurozone een puinhoop

In een klimaat waar de Franse president Hollande dit weekend verklaart dat de eurozone crisis definitief over is,  melde Eurostat afgelopen 31 mei dat er een recordwerkloosheid in de 17 eurozone landen is bereikt van 12,2 procent van de beroepsbevolking oftewel 19,4 miljoen mensen.  De werkloosheid in Nederland loopt zeer snel op. De eurozone crisis woekert nog steeds voort en verdiept zich.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

QE is als socialisme en zou verboden moeten worden

Quantitative easing neigt naar socialisme, het steelt van de spaarders en beloont de schuldenaars, zegt Jason Pidcock, een hoog gerespecteerde fondsbeheerder in het Verenigd Koninkrijk. QE is een heel onfaire manier om welvaart te verplaatsen van diegene die het hardste sparen naar diegene die de meeste risico's nemen en de meeste schulden maken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Dit edelmetaal doet het in alle stilte wel goed

Het moet niet altijd goud of zilver zijn die in de spotlights staan. Net als zilver is palladium ook een industriële grondstof en een edelmetaal. Maar daar de zilverprijs in het slop zit, zit de prijs voor palladium in de lift. En er zit nog meer in de pijplijn. Zilver loopt naast goud, hét edelmetaal dat gevoelig is aan prijsdruk, maar de prijs voor palladium is afhankelijk van het verschil tussen vraag en aanbod, zoals het zou moeten.

Vorig jaar was er 10 % meer vraag naar palladium dan er aanbod was. Ook dit jaar zal er eenzelfde verschil zijn op de markt. In 2012 bedroeg de vraag 9,3 miljoen ounces of 1,1 miljoen ounces meer dan het aanbod. Dit grootste verschil in 11 jaar kon enkel goedgemaakt worden door de verkoop van Russische voorraden palladium.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Amerikaanse economie groeit zonder toename verkeer

De Amerikaanse economie groeit weer, maar de laatste vijf jaar stagneerde het aantal gereden kilometers. Een opmerkelijk verschijnsel, want doorgaans gaat een toename in economische activiteit gepaard met meer verplaatsingen op de weg.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Zorgverzekeraar haalt tonnen op met crowdfunding

De verplichte reguliere zorgverzekering dreigt onbetaalbaar te worden. Het initiatief Anno12 maakt daar een eind aan. Zij komen met een geheel nieuw concept dat is gebaseerd op aandelen crowdfunding...

De verplichte reguliere zorgverzekering dreigt onbetaalbaar te worden. Het initiatief Anno12 maakt daar een eind aan. Zij komen met een geheel nieuw concept dat is gebaseerd op aandelen crowdfunding...

De nieuwe zorgverzekeraar Anno12 is er met behulp van crowdfunding in geslaagd het resterende deel van het benodigde startkapitaal op te halen. Het initiatief van Rob Adolfsen, eerder directeur van verzekeraar Agis, moest nog zeshonderdduizend euro inzamelen om de benodigde 3,2 miljoen euro bijeen te brengen. Adolfsen liet donderdag via Facebook weten dat de inzamelactie was gelukt.

[...]

Lees verder op nieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs