Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 32641 tot 32645
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Voor Jim Cramer gaat het allemaal wel erg snel!

Heeft de rally op de beurs van Wall Street lemen voeten? CNBC’s Jim Cramer is van mening dat op deze vraag een genuanceerd antwoord moet gegeven worden. Op de 1ste plaats merkt hij dat de huidige bull market “been one for the books” was.

Verschillende pundits hebben al gewaarschuwd voor bubbles, maar verschillende segmenten van de markt geven aan dat de investeerders zich niet zo veel zorgen hoeven te maken. In het programma “Squawk on the Street” maakte Cramer gewag van een heuse revolutie op de markt.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Is iemand verwonderd? Cypriotische bailout al 35% groter dan een maand geleden

Omdat de Cypriotische banken in de aanloop van en tijdens de 10 dagen durende sluiting van de banken vorige maand veel meer geld zagen verdwijnen dan de lokale regering aan de Troïka wilde toegeven, is het gat dat in de overheidsfinanciën werd geslagen een pak groter dan eerst geschat.

In enkele weken tijd is de som die Cyprus nodig heeft om niet failliet te gaan gestegen van 17 miljard tot 23 miljard euro. Dat vernam de Britse krant The Guardian uit goede bron.

Bron: netlog.com
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Het gaat niet goed met Cyprus

Nadat de minister van Financien, samen met de directeur van he IMF en nog een paar schuldeiser, de grootste bron van inkomen, de bankensector, van Cyprus om zeep geholpen hebben, heeft het land nu alleen nog maar meer problemen.

Minister Dijsselblom, als voorzitter van de groep ministers van financien van allle landen van de Europese Unie, samen met de beroemde directeur van het IMF, mevrouw Christine Lagarde en de regering van Cyprus hadden een plan bedacht om Cyprus uit de problemen te helpen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Cyprus overwoog uit eurozone te stappen

Cyprus heeft vorige maand overwogen om uit de eurozone te stappen. Dat zegt de minister van Buitenlandse Zaken van Cyprus, Ioannis Kaoulides, in een interview met het Nederlandse Het Financieele Dagblad

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Kyle Bass staat perplex over lage goudprijs

Het bashen van het goud heeft een climax bereikt toen Goldman Sachs gisteren het advies gaf om short te gaan op het goud. Als contra-indicatie kan dit tellen! We weten namelijk allemaal dat het altijd het donkerst is vlak voor het moment dat de zon zal opkomen.

Zo is het nu ook met het goud. Bijna niemand gelooft nog in het goud, het edelmetaal wordt jan en alleman uitgespuwd. In alle stilte wordt zo echter de basis gelegd voor een come-back van de goudprijs, iets waar de doorsnee waarnemer momenteel al lang geen rekening meer mee houdt.