EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32646 tot 32650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Spaanse gediplomeerden zonder werk vluchten massaal naar het buitenland

Spanje kampt met een enorm groot economisch probleem: mensen met een diploma, vijf jaar professionele ervaring en kennis van minstens drie talen, geraken niet aan werk. Velen ontvluchten het land met de hoop op een betere toekomst. Fernandez en Alarcon vertellen aan de onlinekrant The Local over hun zoektocht naar werk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Werkloosheidsrapport als catalysator van beurscorrectie

Op donderdag 23 mei ondergingen de beurskoersen in de U.S. nog eens een corrigerende beweging. Eigenlijk was dat hoog tijd, want de markt was oververhit geraakt. De beurskoersen waren vrijwel in 1 ruk gestegen zonder dat er even op de rem getrapt werd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

De 5 basisprincipes van beleggen

Als je met iets nieuws begint, lijkt het wel alsof je een miljoen dingen moet onthouden. In feite is dit niet juist, je moet slechts 3 tot 12 kernpunten onthouden, de rest is een afgeleide van de kernpunten. Zo is dat ook met beleggen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Goud en de slag om de 1400 dollar grens

Het lijkt de goudkoers de laatste tijd maar niet te lukken om door de grens van 1400 dollar per troy ounce heen te breken. Ook vandaag zet goud weer een daling in, waarbij op dit moment de koers staat op 1388 dollar per troy ounce. De belangrijkste reden voor deze daling is een sterkere dollar, die ervoor zorgt dat de prijs van het edelmetaal afneemt.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Senaat stemt in met vrijgeven koopzondagen

Een meerderheid in de Eerste Kamer heeft dinsdag ingestemd met het voorstel om gemeenten voortaan zelf te laten bepalen of en hoe vaak de winkels op hun grondgebied op zondag open mogen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs