EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3266 tot 3270
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Deutsche Bank ziet eindelijk licht aan einde van tunnel

Deutsche Bank, één van de zogenaamde systeembanken in de Eurozone kampt reeds enige tijd met financiële problemen. Er komt nu echter wel licht aan de horizon waarbij Deutsche Bank aangekondigde het kapitaal te willen versterken met ongeveer 8 miljard Euro.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Bitcoin nog dit jaar boven de 2500 USD?

De virtuele munt Bitcoin heeft reeds een verleden van hoogtes en laagtes maar is de laatste tijd toch op weg te zijn naar nieuwe hoogtes. Waar de munt jaren geleden nog aan te kopen was aan redelijke prijs kan deze volgens sommige analisten nog dit jaar stijgen tot maar liefst 3000 USD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Brits Hogerhuis maakt het Theresa May moeilijk omtrent brexit

Het Britse Hogerhuis heeft deze week gestemd om meer inspraak te krijgen over de procedures omtrent de brexit. De stemming geeft het Hogerhuis meer macht om de finale voorwaarden voor een uittreding uit de Europese Unie goed te keuren of te verwerpen. Theresa May krijgt zo een opdoffer te verwerken omdat ze nu minder grip krijgt op de situatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

China: nieuwe Grote Muur doet zijn werk

China heeft de voorbije maanden grote inspanningen geleverd om de kapitaalvlucht uit het land te temperen en het heeft er alle schijn van dat het land daarin is geslaagd. Dat heeft in een eerste tijd grote gevolgen voor de vastgoedmarkt in sommige steden, maar ook voor bedrijven in de rest van de wereld. In China mogen banken sinds kort geen netto kapitaalexport meer toelaten of organiseren. De Chinese regering wilde met die ingreep één van de laatste mazen in de strikte kapitaalcontroles dichten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Amerikaanse verzekeraar AIG verruilt Londen voor Luxemburg na Brexit

De Amerikaanse verzekeraar AIG verhuist zijn Europese kantoor van Londen naar Luxemburg nu de Britten hebben besloten in 2019 uit de Europese Unie te stappen. 

Dat meldt het bedrijf woensdag in een verklaring. Daarbij werd ook aangegeven dat een deel van de Londense activiteiten naar Zwitserland overgaat.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs