EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32651 tot 32655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 1 juni 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 16 tips voor je samengevat:

Insiders kopen massaal deze aandelen

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 1 juni 2013

'Leegstand kantoren tweemaal zo groot'

De situatie op de kantorenmarkt in Nederland is veel dramatischer dan bekend. Boven op de officiële leegstand van 7.164.000 vierkante meter vloeroppervlak, blijkt nog eens 6.084.925 vierkante meter verborgen leegstand te bestaan. Dat meldt adviesbureau AOS Studley vandaag aldus Het Financieele Dagblad.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 juni 2013

Europa: grafiek jeugdwerkloosheid gaat op de parabolische toer

Ireland has seen its youth unemployment rate drop for 10 of the last 11 months and has dropped to a 'mere' 26.6% - the lowest since July 2010 - in what is truly the only possible silver lining in today's absolutely dreadful data release. All four of the other PIIGS nations now have broken the dismal Maginot Line of 40% youth unemployment with Italy finally joining the club (Italy 40.5%, Portugal 42.5%, Spain 58.2%, and Greece 62.5%). What is even more concerning is that not only are these rates extremely high but they are accelerating with all four of these dark nations seeing their rates rising faster than in recent months (this was the 2nd fastest rise in Greek youth unemployment ever). Overall, Europe's youth unemployment rate continues to march higher (to 24.4%) having not fallen for 24 months, but it is Spain that is the 'winner' with 41 consecutive months without a drop in youth unemployment. With welfare benefits running dry, and Sweden and Switzerland already running hot, we fear this summer may bring the much-feared unrest so many have been concerned about.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Nederland schaart zich achter nieuwe opzet VN-ontwikkelingsagenda

Nederland zal volgens minister Lilianne Ploumen 'zeker' bijdragen aan de opzet voor het nieuwe VN-programma tegen onder meer armoede en onderdrukking.

Nederland zal volgens minister Lilianne Ploumen 'zeker' bijdragen aan de opzet voor het nieuwe VN-programma tegen onder meer armoede en onderdrukking.

Dat zei Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) vrijdag bij de presentatie van 12 nieuwe doelen door een 27-koppig panel met daarin onder meer de Britse minister-president David Cameron, president Yudhoyono van Indonesië en Paul Polman, de Nederlandse topman van Unilever.

Een van de 12 doelen is dat in 2030 niemand in de wereld meer hoeft te leven van minder dan 1,25 dollar per dag. De doelen zijn een vervolg op de huidige millenniumdoelstellingen, die in 2015 aflopen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

De zin en onzin van de Duitse hypotheek

Hoog Grote krantenkoppen: De Duitsers komen ons goedkope hypotheken brengen. Onderzoek van RTL Nieuws toont vooral één ding aan: de berichtgeving is volstrekt overtrokken, aangejaagd door één actieve financieel adviseur. Hoog tijd voor wat uitleg.

Gaan de Duitsers 200 miljard brengen? Nee, dat zouden we wel willen. De Duitse banken zijn in eigen land altijd voorzichtig geweest met het verstrekken van hypotheken. Het laatste dat ze nu willen is als een gekke geld gaan steken in de veel risicovollere Nederlandse huizenmarkt. Wel is het zo dat de renteopbrengsten hier hoger zijn dan in Duitsland, hypotheken zijn hier duurder. Die winstkans hebben de Duitsers al langer in het vizier. Maar ze zullen zich alleen richten op de heel veilige hypotheken.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs