Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 32651 tot 32655
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

'Winsten Nederlandse banken onder druk'

Dat zei kredietbeoordelaar Fitch in een rapport dat donderdag werd gepubliceerd.

Door de crisis hebben de banken te kampen met meer voorzieningen voor slechte leningen, aldus de kredietbeoordelaar. Fitch stelt echter dat het totale aantal slechte leningen bij de banken nog relatief laag is in vergelijking met internationale niveaus.

Bron: langleveeuropa.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

EU is het nieuwe communisme: macht zonder grenzen

Grenzeloze macht. Klinkt heerlijk? Voor sommigen, absoluut. Klinkt als een sprookje? Niet voor het EU-regime. Diefstal van geld, diefstal van macht, diefstal van eigendommen, op grote schaal levens ruïneren? Alles kan en mag in het uitleven van haar federale droom.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Yes!! De goudprijs daalt

Zo denken ze er alvast over in China, India en Japan zegt The Daily Reckoning.

De crash van de goudprijs maakt de inwoners in deze landen heel blij. Zij kunnen nu meer goud kopen dan enkele maanden geleden. Dit kan een steun worden onder de goudprijs de komende tijd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Richard Russell: Trekt lessen uit de trends bij enkele miljardairs

Richard Russell is al decennia lang een goudkever. Volgens hem is de huidige correctie van de goudprijs niet het einde van de stierenmarkt voor goud. Hij kijkt daarvoor naar het gedrag van enkele miljardairs zoals Warren Buffet, John Paulson en George Soros. Zij verkopen al hun posities in de consumentenaandelen. Dit toont aan dat de Amerikaanse consument het misschien wel eens heeft gehad. Dit is slecht nieuws voor de Amerikaanse economie en goed nieuws voor goud.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Nekslag goud kost centrale banken meer dan 500 miljard dollar!

De nekslag die het goud werd toegebracht kwam als een complete verrassing en een voldoende verklaring voor de gebeurtenis kunnen we nog altijd niet geven. Exchange-traded products hebben een belangrijke rol gespeeld, maar de katalysator voor de verkopen door deze fondsen is nog altijd mysterieus.