EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32651 tot 32655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Dit is waarom de markt elke moment kan crashen

zijn er voldoende aanwijzingen om aan te nemen dat de aandelenmarkten ieder moment kunnen crashen. Ondanks de nieuwe records, ondanks de goede winstcijfers van de bedrijven, ondanks al het goede nieuws uit de media, … zijn er voldoende bewijzen dat we aan de vooravond van een crash staan. Onderstaande grafieken zeggen afzonderlijk niets, maar samen vormen ze een duidelijk beeld over de staat van de markten.

De eerste grafiek laat de geschatte winstverwachtingen zien van de bedrijven in de S&P 500. Begin vorig jaar lagen de geschatte winstcijfers voor 2013 nog op $ 125, ondertussen zijn deze al bijgesteld tot $ 112. Ondanks de dalende winstcijfers, blijft de S&P 500 stijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Omzet Doe-het-zelf en textiel klapt in elkaar

De markt voor doe-het-zelfwinkels, bovenkledingzaken en textielsupermarkten heeft zwaar te lijden onder de economie.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Ook Buffett zet in op hernieuwbare energie

MidAmerican Energy, een Amerikaans energiebedrijf dat in handen is van Berkshire Hathaway, heeft aangekondigd dat het honderden windturbines wil plaatsen tegen eind 2015. De investering is goed voor een bedrag van $ 1,9 miljard en is de grootste investering in de geschiedenis van Iowa. Voorheen had Buffet via MidAmerican Energy ook al fors ingezet op zonne-energie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

We hebben de 'Andere' Grote Dwaas gevonden

We have recently explained (here and here) just how dismal the outlook for France is. The gaping divide between French and German perspectives on austerity, growth, and policy is widening by the day. And yet French credit spreads (and yields) have been collapsing ever tighter at the behest of a world gone mad on monetary munificence. We know who the greater fool is in Spain and Italy (the domestic banks and pension funds); and so now, thanks to SocGen, we know who the greater fool is in French debt (OATs).

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Omzet detailhandel hard gedaald

De Nederlandse detailhandel heeft de omzet in maart van dit jaar met 5,3 procent zien teruglopen vergeleken met dezelfde maand vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs