EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32661 tot 32665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Dow Jones-index economisch sentiment stijgt in mei

De Dow Jones Economisch Sentiment-index is in mei gestegen, blijkt vrijdag tijdens de publicatie van het cijfer door Dow Jones

De Dow Jones Economisch Sentiment-index is in mei gestegen, blijkt vrijdag tijdens de publicatie van het cijfer door Dow Jones

De index kwam in mei uit op 52,4, in vergelijking tot 51,3 in april.

De ESI heeft tot doel om de staat van de Amerikaanse economie te voorspellen door 15 grote dagbladen te analyseren.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Beursrally gemist? Kijk dan naar de cyclicals

In de huidige fase van de beurshausse zijn er 2 soorten investeerders die nog in aanmerking komen om in de markt te stappen. Er zijn zij die er vanaf het begin bij waren en die schrik hebben om toekomstige winsten mis te lopen, ze blijven dus aandelen bijkopen.

De 2de categorie is een heel andere, het betreft investeerders die 4 jaar lang langs de zijlijn op een grote correctie hebben staan wachten en die de grote winsten langs de neus zagen voorbijgaan. Dezen staan te trappelen om zo snel mogelijk in de markt te stappen.

Sommige sectoren hebben nog wat vlees op het been

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Amerikaanse obligatierendementen opnieuw in stijgende trend

De Amerikaanse obligatiemarkt heeft een opmerkelijke beweging uitgevoerd. Over een periode van 3 weken is het rendement op de benchmark 10-jarige U.S. Treasury opgelopen van 1.65 percent naar 2.15 percent. Zo’n beweging is uiteraard niet zonder precedent.

Maar opmerkelijk is ze zeker wel. Bovendien is ook de reden waarom opmerkelijk. Eigenlijk is alles terug te voeren tot de politiek die de Amerikaanse centrale bank voert. De Fed probeert momenteel het water om te kijken of de temperatuur geen langzame afbouw van qe toelaat.

Gebrek aan afdekking

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Ben Bernanke lijkt controle over het geheel even kwijt te zijn

Bill Gross, Pimco’s co-chief investment officer, mengt zich in het debat over de opstoot van de rente in de U.S. Gross constateert dat we in een nieuwe fase zijn beland in de correlatie tussen aandelen en obligaties. Die correlatie was al moeilijker dan in het verleden het geval was.

Het klinkt natuurlijk als een cliché: vroeger was het veel eenvoudiger. Wanneer de beurskoersen stegen daalden de obligatiekoersen en vice versa. Uitgedrukt in moderne termen was er telkens een overstap van risk on naar risk off en omgekeerd.

De financiële crisis is alles veranderd

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

BOEM!! Nieuwe overname in het Goud & Zilver Rapport

Terwijl de markt voor de goud- en zilvermijnaandelen op z’n reet ligt, knallen de nieuwe Goud- en Zilver Kooptips van Slim Beleggen.

Terwijl de markt voor de goud- en zilvermijnaandelen op z’n reet ligt, knallen de nieuwe Goud- en Zilver Kooptips van Slim Beleggen.

Nog geen 2 maanden geleden stelden we 2 nieuwe KOOPTIPS voor in het Goud & Zilver Rapport van April 2013. De reden was vrij simpel: de prijs voor de activa van beide bedrijven was ronduit belachelijk goedkoop geworden.

Vandaag wordt al ingetekend op een van beide koopjes. Rainy River Resources ontving vanmorgen een overnamebod van New Gold.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs