Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32681 tot 32685
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Crisis in de Eurozone: wie is als volgende aan de beurt?

Wat betreft de crisis in de Eurozone is vooral 1 vraag belangrijk: wie is als volgende aan de beurt? Volgens de meeste waarnemers staat het als een paal boven water dat de crisis nog niet uitgewoed is. Het is slechts een kwestie van tijd alvorens een volgend land zal komen melden dat er ‘problemen’ zijn.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Cypriotische president vraagt EU om meer financiële steun

Cyprus vraagt de Europese Unie om extra noodhulp. Nu de financieringsbehoeften van het eiland geen 17 miljard, maar 23 miljard euro blijken te bedragen, ziet president Nicos Anastasiades zich genoodzaakt opnieuw aan te kloppen bij de Europese leiders.

Bron: youtube.com
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Column Kees de Kort : 120 pagina's bullshit

Column Kees de Kort : 120 pagina's bullshit Close

Kees de Kort noemt het rapport over de huizenmarkt '120 pagina's bullshit'. "De commissie heeft zich met boter en suiker laten inpakken door alle lobbyisten."

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

‘Een abrupt einde aan QE zou een complete ramp veroorzaken’

De recent bekendgemaakte minutes van het Federal Open Market Committee suggeren dat er binnen de Amerikaanse centrale bank een steeds grotere groep bereid is om de politiek van monetaire verruiming af te bouwen. Dat zou dan in stapjes moeten gebeuren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Anti-diefstal tip van twee Bitcoin-miljonairs

Tyler en Cameron Winklevoss waren klasgenoten van Marc Zuckerberg.

De tweeling huurde hem in om software voor hun sociale netwerksite ConnectU af te maken. Maar Zuckerberg zou de code hebben gepikt en in 2004 Facebook zijn begonnen.