EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32681 tot 32685
Geplaatst op: zaterdag 4 mei 2013

Portugal schrapt 30.000 overheidsjobs en verhoogt pensioenleeftijd

Portugal heeft vrijdag een nieuwe reeks besparingen aangekondigd om op het juiste spoor te kunnen blijven met zijn hulpprogramma. Dat gebeurde nadat de Europese Commissie de economische vooruitzichten van het land naar beneden had bijgesteld. Het Zuid-Europese land gaat onder meer 30.000 van de 580.000 overheidsjobs schrappen.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: zaterdag 4 mei 2013

Partij van Farage boekt grote winst bij verkiezingen

De UKIP van Europees parlementslid Nigel Farage deed het goed bij de lokale verkiezingen.

vr 03/05/2013 - 12:07 Luc De Roy De rechtse, anti-Europese UK Independence Party (UKIP) heeft gisteren grote winst geboekt bij de lokale verkiezingen in Engeland en Wales. De partij van Europees parlementslid Nigel Farage zegt dat ze wel meer dan 100 zetels zal veroveren in gemeente- en stadsraden.

Lees verder op deredactie.be
Geplaatst op: zaterdag 4 mei 2013

Portugese ambtenaren moeten langer werken

De Portugese regering wil de pensioenleeftijd met een jaar verhogen tot 66 jaar en de werkweek van ambtenaren verlengen van 35 naar 40 uur.

De Portugese regering wil de pensioenleeftijd met een jaar verhogen tot 66 jaar en de werkweek van ambtenaren verlengen van 35 naar 40 uur.

Dat heeft de Portugese premier Pedro Passos Coelho vrijdag gezegd. Volgens Passos Coelho zullen de maatregelen volgend jaar grotendeels worden ingevoerd en moeten ze de komende jaren 4,8 miljard euro aan bezuinigingen opleveren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

ECB-bestuurder: impact negatieve depositorente zorgvuldig analyseren

BRATISLAVA (Dow Jones)--De Europese Centrale Bank (ECB) moet zorgvuldig analyseren wat de onbedoelde gevolgen zullen zijn van een verlaging van de rente die de centrale bank betaald op deposito┬┤s die banken voor e e n dag parkeren tot onder de 0%, stelt een lid van het bestuur van de ECB vrijdag.

Het verlagen van de rente op overnight deposito┬┤s naar negatief terrein zou betekenen dat de ECB de banken laat betalen om hun overtollige geld bij de centrale bank te stallen. Iets wat nog geen enkele centrale bank in de wereld heeft gedaan, zegt Yves Mersch tegen verslaggevers.

Lees verder op wallstreetweb.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Jim Rickards: goud naar $ 4.000 bij deflatie

Centrale bankiers zijn als de dood voor deflatie. Ze zullen er dan ook alles aan doen om deflatie te vermijden. De laatste jaren heeft de Federal Reserve dan ook alles uit de kast gehaald om deflatie te bestrijden: 0 %-rente, quantitative easing, ... Momenteel zit het inflatieniveau weer in dalende lijn en wordt de vrees voor deflatie weer groter. Hoe dan ook, inflatie is goed voor goud, maar deflatie is ook goed voor goud.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs