EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32686 tot 32690
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

MKB krijgt steeds vaker geen lening

Steeds vaker krijgt het MKB te maken met een ”nee” wanneer men zich richt tot de bank. Men krijgt geen lening meer, althans niet gemakkelijk meer. Volgens minister Dijsselbloem is er weinig mogelijk tot het versoepelen van de regels omtrend het verstrekken van een lening.

Lees verder op afsluiten-hypotheek.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Centrale bankiers durven steeds meer risico’s te nemen

Niet alleen voor spaarders zijn het moeilijke tijden, gegeven het feit dat vastrentende waarden nauwelijks nog iets opleveren. De centrale banken over heel de wereld worden met hetzelfde probleem geconfronteerd. U.S. Treasuries leveren bv. nauwelijks nog rendement op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Beleggen in ondergewaardeerde sectoren? Dit is dé positie die je moet hebben!

Als tegendraadse belegger ben je altijd op zoek naar ondergewaardeerde sectoren. Buiten de goud- en zilvermijnen zijn er nog enkele sectoren die door de markten gemeden worden als de pest. Energie- en materiaalaandelen zijn zowaar nog meer ondergewaardeerd dan de goud- en zilvermijnen. Een belegging in deze sectoren kan zijn vruchten afwerpen de komende jaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Chinese huisvrouw koopt 300 ton goud

De Chinese goudhonger begon midden vorige maand nadat de prijzen door de vloer zakten. De fors lagere prijzen lokte veel Chinezen naar de shops en juweliers om goud te kopen. De goudprijs in Yuan daalde van 313 yuan per ounce naar 298,5 yuan per ounce, het laagste niveau in 2 jaar. Dit zette de Chinese huisvrouw aan tot massale interesse in goud aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Goud in relatie tot de wereldeconomie

Er wordt zo enorm veel geschreven over de koers van de goudprijs, dat het bijna niet meer te bepalen is wat nu waar is en wat niet. Feit blijft dat er veel speelt op dit vlak en dat de gevolgen enorm kunnen zijn. Het blijft een interessant gegeven, het fenomeen goud in relatie tot de wereldeconomie en de diverse valuta`s.

Is goud een vraag- en aanbod principe?

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs