EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32686 tot 32690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Europa: de reddende engel voor goud en zilver?

Europa en de Verenigde Staten hebben een totaal andere aanpak gehanteerd om de financiële crisis te verteren. Europa ging op een zware vermageringskuur en de Verenigde Staten zette de geldpersen op volle toeren. Tot op heden lijkt het erop dat de aanpak van de Verenigde Staten de beste was. Maar de VS mag Europa vriendelijk bedanken, zonder de besparingen kon de VS het gaspedaal van de geldpers niet zo diep indrukken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Mike “Mish” Shedlock: Bull market goud is NIET voorbij

Credit Suisse zegt in een nota dat goud nog meer onderuit zal gaan aangezien het appetijt voor goud bij de grote investeerders op een 5-jaars dieptepunt staat. De fysieke vraag naar goud vertraagt waardoor de goudprijs zal terugvallen tot $ 1.100 binnen een jaar en onder de $ 1.000 binnen de 5 jaar. Maar  

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Rijk worden zonder slapeloze nachten doe je zo…

De simpelste manier om rijk te worden is het cumulatieve effect van dividenden. De kracht van stijgende dividenden wordt in dit artikel van beurs.com duidelijk uitgelegd.

Eens je dit begrijpt, kan je je voorstellen hoe "gemakkelijk" het is om zonder slapeloze nachten rijk te worden. Deze bedrijven verhogen al meer dan 50 jaar hun jaarlijks dividend.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Japan blijft grootste kredietverstrekker ter wereld

Japan was in 2012 voor het 22e jaar op rij de grootste kredietverstrekker ter wereld, blijkt dinsdag uit overheidsdata van het land. Dit ondanks een daling van de export en een toename van het Japanse schuldpapier dat in handen is van het buitenland, in het bijzonder China.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Jens Weidmann wenst Japan heel veel succes toe

In een poging om deflatie te bestrijden heeft de Bank of Japan begin vorige maand nog aangekondigd dat het zijn aankoopprogramma van de Japanse obligaties gaat verdubbelen om zo binnen de twee jaar een inflatie van 2 procent te bekomen. Jens Weidmann van de Europese centrale bank wenst ze daar alvast veel succes mee.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs