EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32701 tot 32705 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Centrale bank van India: liever even geen gouden munten meer verkopen

Two weeks ago, with its current account getting crushed by relentless gold imports, India's finance minister Chidambaram literally begged the people to stop buying gold. Judging by the popular response, the ongoing physical shortage, and last night's increase in Indian gold import duties from 6% to 8%, appealing to people's feeling when it comes to the choice of fiat vs physical, has failed miserably. So the FinMin Chidambaram has decided to escalate.  Per Reuters: "The Reserve Bank of India has advised banks against selling gold coins to retail customers, Finance Minister P. Chidambaram said on Thursday, a day after he raised gold import duty to try to ease pressure on India's bloated current account deficit." Well, if there ever was one sure way to send demand for any product through the roof (guns, ammo, etc), it is for the government to prohibit its outright sale. What follows next, almost without fail, is a panicked, chaotic buying scramble.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Europese heffing op zonnepanelen bedreigt tot 400.000 Chinese jobs

De antidumpingheffing op de import van zonnepanelen uit China kan in dat land tot 400.000 jobs in gevaar brengen. In Europa zouden tot 250.000 jobs verloren kunnen gaan, melden Chinese staatsmedia. De heffing is deze week aangekondigd door Europees Commissaris voor Handel Karel De Gucht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

VIDEO: Faber lacht Roubini uit!

Alhoewel Marc Faber nog altijd belegt in aandelen, is hij er niet van overtuigd dat aandelen vandaag ‘the place to be’ zijn. De markt is kwetsbaar volgens Faber.

Alhoewel Marc Faber nog altijd belegt in aandelen, is hij er niet van overtuigd dat aandelen vandaag ‘the place to be’ zijn. De markt is kwetsbaar volgens Faber.

Tijdens zijn interview op CNBC komt ook de visie van Roubini ter sprake, die verwacht dat de markten nog 2 jaar kunnen stijgen. Faber moet er eens hartelijk om lachen, maar hij neemt geen advies aan van Roubini.

Verder op geeft Faber enkele reden waarom hij niet meer luistert naar dergelijke ‘voortreffelijke’ economen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

IMF: 'Sorry Griekenland, we speelden vals' (en zorgden voor 100.000 nieuwe werklozen per maand)

Het IMF heeft jarenlang Griekenland belazerd, staat in een intern stuk van de organisatie dat in het bezit is van de Wall Street Journal. Het Internationale Munt Fonds geeft nu toe de gevolgen van bezuinigen op de Griekse economie flink te hebben onderschat. Ook met de eigen regels nam de organisatie het niet al te nauw. In de berekeningen van het IMF leek het daardoor alsof Griekenland de schulden wel kon dragen, maar achteraf bezien voldeed Griekenland allerminst aan de eisen om in aanmerking te komen voor hulp.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

ECB heeft geen hoop op snel economisch herstel eurozone

De Europese Centrale Bank (ECB) drukt de hoop op een snel economisch herstel in de eurozone de kop in. De instelling heeft de groeivooruitzichten voor de eurozone licht naar beneden herzien. Ze verwacht dit jaar een krimp van de economie met 0,6 procent, tegen 0,5 procent voordien.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs