EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32706 tot 32710 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Aantal mannen met WW bijna verdubbeld

De toename van het aantal WW-uitkeringen was kleiner onder vrouwen, van 91 duizend in 2007 naar 151 duizend vorig jaar.

Dat blijkt maandag uit gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Dit is waarom de centrale banken zullen verliezen…

In het artikel "De echte waarde van goud ligt momenteel op $ 10.783/oz" kwam al aan bod dat er maar een mogelijke exit-strategie bestaat voor de centrale banken, namelijk via de opwaardering van de goudprijs. Uit hetzelfde artikel van GoldMoney komt ook de conclusie waarom de centrale banken gedoemd zijn om hun strijd te verliezen.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

De globale schuldenmatrix: een must-see voor iedere belegger

De Wall Street Journal heeft een overzicht gemaakt van de totale publieke en private schuld van verschillende landen wereldwijd. De gegevens gaan terug tot 1990 en geven inzicht in de ontwikkeling van de schulden. Een absolute 'must-see' voor iedereen die een duidelijk beeld wil hebben van de globale schulden en hoe precair de situatie momenteel is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Spanje test verkoop probleemvastgoed

Vorig jaar werd in Spanje Sareb opgericht, een zogenaamde ‘bad bank’ waar voor ongeveer 90 miljard euro aan probleemvastgoed werd in ondergebracht. Dat vastgoed werd met een discount gekocht van de banken, met de bedoeling om die wat meer ademruimte te geven.

Het was echter niet de bedoeling om dat vastgoed voor eeuwig en 3 dagen bij de ‘bad bank’ te laten zitten. Spanje test nu de temperatuur van het water door de verkoop van een deel van dat probleemvastgoed, operatie de naam ‘Project Bull’ heeft gekregen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Is het verkeerd om in grondstoffen te blijven?

Peter Grandich van The Grandich Letter is niet beroerd om toe te geven dat hij grote verliezen heeft geleden in de grondstoffensector de laatste 18 maanden. Het is niet erg om verkeerd te zijn bij beleggen, ieder zal ooit eens verkeerd zijn zegt hij. De grootste kwelling voor een belegger is door fout te blijven. De vraag is dan ook: is het verkeerd om in grondstoffen te blijven?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs