EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32726 tot 32730 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

CPB brengt risico's Nederlandse bankensector in kaart

Het CPB heeft een rapport samengesteld met alle risico's voor de Nederlandse financiële sector. Het is geen samenvatting om vrolijk van te worden. Denk bijvoorbeeld aan de grote hypotheekschuld, de afwaarderingen op commercieel vastgoed die ons nog te wachten staan en hoge hefboomfactor bij Nederlandse banken. Het CPB adviseert banken meer eigen vermogen aan te trekken door aandelenemissies.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

'Nederland gaat miljarden in windmolens steken'

Nederland gaat miljarden investeren in windmolens op zee.

Nederland gaat miljarden investeren in windmolens op zee.

Bijna alle kolencentrales worden gesloten, blijkt volgens De Telegraaf uit een voorlopige versie van het nationaal energieakkoord tussen energiebedrijven, industrie, milieuorganisaties en werkgevers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Nikkei hard onderuit

De beurs in Tokio is donderdag flink onderuit gegaan. De lagere slotstanden op Wall Street en een stijging van de Japanse yen zorgden voor een negatieve stemming op de Japanse beurs. Beleggers vrezen de afbouw van het stimuleringsprogramma in de VS en de stijgende rente in Japan. De Nikkei sloot 5,2 procent lager op 13.589,03 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Oud-topman VUmc krijgt half miljoen afkoopsom

Elmer Mulder, die in augustus werd ontslagen als topman van het Amsterdams Universitair medisch centrum (VUmc), heeft een afkoopsom gekregen van een half miljoen euro. Dat blijkt uit onderzoek van Medisch Contact.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Woningprijzen nergens zoveel gestegen als in België

De woningprijzen stijgen nergens in de westerse wereld zo snel als in België. Dat blijkt uit een nieuwe studie van de Oeso, waarover de Coreliokranten vandaag berichten. België is voor de allereerste keer koploper in dit klassement. Economen vermoeden dat er een prijsverlaging op komst is.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs