EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32726 tot 32730
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

Haviken krijgen de overhand in Poetins regering

Met het ontslag van onder-premier Vladislav Surkov is een van de meest prominente liberalen uit het Russische kabinet verdwenen. De machtsbalans in Moskou lijkt in het voordeel van de haviken te zijn verschoven.

Surkov werd afgelopen woensdag uit zijn ambt ontheven, nadat hij als enige minister tijdens een televisieuitzending van een kabinetsberaad zijn stem tegen Poetin had verheven. Zijn aanstelling als onder-premier iets meer dan een jaar eerder was al een demotie. Daarvoor diende hij als een van Poetins voornaamste strategen. De verkiezingsnederlaag van de regeringspartij eind 2011 was blijkbaar echter reden om hem op een zijspoor te zetten. Verenigd Rusland verloor toen 15 procent van de stemmen ten opzichte van de vorige verkiezingen.

Lees verder op dagelijksestandaard.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

'Meer faillissementen door beleid banken'

Dit zegt curator Louis Deterink in een gesprek met NRC Handelsblad. Hij was onder andere actief bij Daf en Fokker toen die bedrijven in de problemen kwamen.

Dit zegt curator Louis Deterink in een gesprek met NRC Handelsblad. Hij was onder andere actief bij Daf en Fokker toen die bedrijven in de problemen kwamen.

Volgens Deterink zijn banken minder bereid geworden om een faillissement te voorkomen. Voor de crisis kwam 70 procent van de noodlijdende bedrijven er weer bovenop doordat de bank minder streng beleid ging voeren, aldus de curator. Hij zegt dat financiële instellingen dit beleid niet meer voeren.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

Het is hoog tijd voor een nationaal eurodebat

„De euro is voor Frankrijk zo’n 10 procent overgewaardeerd, en voor Duitsland ongeveer 15 procent onder­gewaardeerd. Het gevolg hiervan is dat de Franse economie in een depressie is geraakt, terwijl in Duitsland over­verhitting begint toe te slaan.” beeld ANP

Het is hoog tijd voor een nationaal eurodebat, betoogt André ten Dam.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

18-koppige Vlaamse expeditie trekt via 'Vlasroute' naar China

Vanuit Mechelen zijn achttien Vlaamse ondernemers, academici en journalisten vertrokken op de 'Vlasroute', een reis op eigen kracht over land naar China. Ze willen tijdens hun expeditie de vroegere Zijderoute even in ere herstellen en in de landen die ze doorkruisen ideeën op het vlak van onder meer economie en milieu uitwisselen. De reis krijgt de steun van de Vlaamse regering en minister-president Kris Peeters wuifde de deelnemers  mee uit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2013

Frankrijk is 'aanpassingsmoe'

Frankrijk is ,,aanpassingsmoe'' nu de overheid steeds meer beleidsaanpassingen moet maken om economische groei te creëren en werkloosheid in te perken. Dat zei de Franse minister Pierre Moscovici (Financiën) tegen Bloomberg Television tijdens de G7-bijeenkomst in het Britse Aylesbury.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs