EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32736 tot 32740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Boek over exit euro wordt direct een bestseller

Het boek "Why We Should Leave the Euro" van João Ferreira do Amaral is in Portugal op een maand tijd de nieuwste bestseller geworden. Het laat daarmee enkele kookboeken en het populaire "Fifty Shades of Grey" achter zich. Hoewel de eurocrisis op de achtergrond is beland, wint de anti-euro beweging in de Eurozone steeds meer aan kracht, zo staat op Financial Sense...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Goldman Sachs gaat contrair: ‘We houden van de Chinese beurs’

We hoeven het niet onder stoelen of banken te steken: Chinese aandelen hebben ons de afgelopen maanden teleurgesteld. Naar de reden waarom hoeven we niet lang te zoeken: de Chinese economie bevindt zich in een transitieperiode en dan gaat het altijd wat moeizamer.

De brokers zijn wat voorzichtiger geworden voor de beurs van Shanghai, we vonden in onze mailbox de afgelopen weken maar bitter weinig rapporten waarin het optimisme overheerste. Maar Goldman Sachs gaat tegen de trend in met een liefdesverklaring: we houden van de Chinese beurs als achterblijver.

We mogen een solide return in Shanghai verwachten...

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

De S&P 500 heeft zijn top bereikt, dit is het bewijs

Gisteren werd het duidelijkste bewijs geleverd dat de Amerikaanse aandelen op hun top zitten. Op dezelfde dag dat US Today in zijn krant uitpakte met de hoofdtitel "Bull run gets solid footing" wisten de S&P 500 en de Dow Jones lager af te sluiten waarmee ze de dip van begin deze week niet wisten weg te werken.

Eens de mainstream media lucht krijgt van sterkte van de aandelenbeurs, is een top nabij, aldus CNBC.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Weer miljardenovername Warren Buffett

MidAmerican Energy Holdings, een onderdeel van Warren Buffetts investeringsmaatschappij Berkshire Hathaway, neemt het Amerikaanse elektriciteitsbedrijf NV Energy over. Dat werd donderdag bekendgemaakt. Het bedrijf van Buffett, een van de rijkste mensen ter wereld, betaalt circa 5,6 miljard dollar (4,3 miljard euro).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Indiërs moeten passie voor goud onder controle houden

Terwijl India vermoedelijk 350 tot 400 ton goud zal importeren in het tweede kwartaal, roept de Indische Minister van Financiën, P.Chidambaram, de bevolking op om hun passie voor goud onder controle te houden. Indien nodig zal India nog meer stappen ondernemen om de goudaankopen te ontmoedigen. Tot nu toe hebben de genomen maatregelen nog maar weinig effect gehad.

De vraag naar goud zal volgens het World Gold Council in het tweede kwartaal op een nieuw record uitkomen doordat de consumenten profiteren van de daling van de goudprijs. De prijsdaling heeft de Westerse ETF bezitters de stuipen op het lijf gejaagd, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de vraag naar fysiek goud in de opkomende markten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs