EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32741 tot 32745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Volg het slimme geld: De verrassende top 10 van de US hedge funds

Goldman Sachs heeft een lijst gepubliceerd met de top 10 van de Amerikaanse hedge funds. Als je 'het slimme geld' had gevolgd tot nu toe, zou je het dit en vorig jaar beter gedaan hebben dan de S&P 500. Vorig jaar realiseerde de populairste aandelen van de hedge funds een return van 23 %, dit jaar staat de teller al op 19 % aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Voormalige Sovjetlanden breiden goudreserve uit

Rusland, Kazachstan en Azerbeidzjan hebben in april opnieuw goud gekocht, zo schrijft Bullion Street op basis van data die het IMF heeft vrijgegeven. Rusland kocht ruim 8 ton goud, de andere twee kochten respectievelijk 2,6 en 1 ton van het edelmetaal bij. Turkije voegde in april ook veel goud toe aan haar reserves, namelijk 18,22 ton.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Worden onze winkelsteden 'ghost towns'?

Tja, het was te verwachten. Met de toename van online winkelen, wordt er steeds minder gewinkeld offline. Dat blijkt uit recent onderzoek.

Emma Retail deed onderzoek naar het winkelgedrag in de Nederlandse steden. En wat blijkt? We gaan met elkaar steeds minder vaak de stad in om te winkelen. Voor korte bezoekjes willen we de moeite niet meer nemen, maar voor een dagje uit zijn we nog wel te porren.

Lees verder op kwappa.com
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Dijsselbloem: lonen bij ING kunnen nog verder omlaag

De beloningen van de top van ING Groep kunnen verder omlaag, hoewel ze nu al lager zijn dan bij vergelijkbare Europese ondernemingen

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

In de Amerikaanse landbouwsector dreigt volgende schuldenbubbel

De U.S. raakt het schuldenprobleem maar niet van zich afgeschud. Een volgende crisishaard lijken de studentenleningen te zijn. De meeste Amerikanen die aan de unief gaan studeren sluiten een lening af, want de kosten voor een goede unief swingen de pan uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs