Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 32741 tot 32745
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Rijkste man Afrika pompt miljarden in olie

De rijkste man van Afrika, de Nigeriaan Aliko Dangote, is van plan 8 miljard dollar (6 miljard euro) te investeren in een nieuwe olieraffinaderij in Nigeria, waardoor de raffinagecapaciteit van het land bijna wordt verdubbeld. Dat heeft hij dinsdag gezegd tegen persbureau Reuters.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

George Gero:

De afgelopen dagen heeft goud een grote duikeling gemaakt, waarbij het lijkt dat we nu de bodem hebben geraak van rond de 1380 dollar per troy ounce. Op de radio stations en economische rubrieken wordt door veel mensen geroepen dat de daling ten einde is en we weer verder omhoog kunnen gaan kijken. Maar niet iedereen denkt er zo over!

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Reclame doorspoelen wordt betalend

Het doorspoelen van de reclameblokken bij een opgenomen televisieprogramma wordt op termijn betalend. Dat leek de conclusie na een hoorzitting in het Vlaams parlement met de ceo's van mediagroepen en distributeurs.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Beslaglegging van 1,8 miljard euro bij Japanse zakenbank Nomura

De Italiaanse autoriteiten hebben beslag gelegd op 1,8 miljard euro aan bezittingen van de Japanse zakenbank Nomura. Dat gebeurde in het kader van een onderzoek naar mogelijke derivatenfraude bij de Italiaanse Banco Monte dei Paschi di Siena, zo werd vandaag bekendgemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Jim Cramer: ‘Dit is de mogelijke reden voor de crash van goud’

Jim Cramer gaf tekst en uitleg op CNBC over de crash van de goudprijs. Cramer gaf aan dat margin calls wellicht aan de basis liggen van de versnelde prijsdaling, zoals we HIER ook al schreven.