EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32761 tot 32765
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Perth Mint verkoopt recordaantal munten

Niet alleen de US Mint heeft het heel erg druk gekregen sinds de prijsdaling van goud op 12 en 15 april. Ook bij de Perth Mint in Australië worden er overuren gemaakt om aan de vraag naar fysiek goud te voldoen. Vooral vanuit de VS is er heel veel vraag naar de producten van de Perth Mint, zoals de gouden Kangaroo munt en de zilveren Lunar, Kookaburra en Koala varianten.

Ron Currie van de Perth Mint liet weten dat de Perth Mint ook in het weekend zal produceren, zodat men aan de toegenomen vraag kan voldoen. Het Australische munthuis, dat in 1899 haar deuren opende, heeft het in jaren niet meer zo druk gehad als nu. Door de fabriek ook in de weekenden open te houden kan er meer voorraad worden aangelegd en kunnen opgestapelde bestellingen sneller afgehandeld worden.

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Bank of Ireland verhoogt hypotheekrente voor 13.500 klanten

Thousands of UK mortgage customers who have borrowed from the Bank of Ireland will see their monthly interest payments double from today as the Bank raises its tracker rate.

Thousands of UK mortgage customers who have borrowed from the Bank of Ireland will see their monthly interest payments double from today as the Bank raises its tracker rate.

The lender announced plans to raise rates in February, saying that despite the Bank Rate staying at 0.5pc for four years, the Bank had the right to invoke "special conditions" that allows it to increase the margin by which its tracks this rate.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Nieuw vijfeurobiljet in omloop gebracht

Wie boodschappen doet of op een andere manier geld wisselt, loopt vanaf donderdag kans het nieuwe vijfeurobiljet in handen te krijgen.

Wie boodschappen doet of op een andere manier geld wisselt, loopt vanaf donderdag kans het nieuwe vijfeurobiljet in handen te krijgen.

Vanaf die dag verspreidt De Nederlandsche Bank het briefje onder banken als ING en ABN AMRO. Op hun beurt leveren zij de biljetten uit aan hun klanten, zoals supermarkten.

Nederlanders lopen de meeste kans om het nieuwe biljet in handen te krijgen als wisselgeld. De coupure wordt immers niet uitgegeven via de pinautomaat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

'ECB zal rente verlagen, maar wat haalt het uit?'

Er bestaat consensus bij de Europese Centrale Bank om de basisrente donderdag met 0,25% te doen dalen tot 0,5%. Dat voorspellen verschillende economen. Daar zijn een paar redenen voor:

De renteverlaging zal allerminst het risicoappetijt van de banken aanwakkeren. Volgens de laatste cijfers van de ECB hebben meer dan 30% van de banken minder aan kmo’s uitgeleend dan een kwartaal eerder. Enkel in Duitsland is die evolutie positief (6%).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

‘Werkloosheid piekt tot 9 procent in 2014'

De stijging van de werkloosheid zal in 2014 pieken tot 9 procent. Door de magere economische vooruitzichten gaan meer banen verloren en blijft de werkloosheid oplopen. Dit concludeert het Economisch Bureau van ABN AMRO in het donderdag gepubliceerde rapport 'Nederlandse economie in zicht’.

Waar de stijging eerder alleen werd veroorzaakt door starters en herintreders op de arbeidsmarkt, is de versnelling nu ook een gevolg van krimpende werkgelegenheid. Het aantal banen nam in 2011 nog wel toe, maar onvoldoende om de vele starters en herintreders aan het werk te helpen, aldus het rapport.

Lees verder op welingelichtekringen.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs