EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32766 tot 32770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

'In Europa heerst een cultuur die geobsedeerd is door gelijkheid en waar men voor elk probleem naar de overheid kijk

De combinatie van verzorgingsstaat en hoge collectieve welvaart heeft de westerse burgerlijke psyche fundamenteel getransformeerd. Vroeger was individuele zelfredzaamheid het primaire levensdoel van de burger. Nu is dat een comfortabel en plezierig leven – soms op eigen kosten, maar steeds vaker op die van de overheid, schrijft Timon Dias op de Dagelijkste Standaard.

Het nobele doel van de welvaartstaat is de garantie van een ‘menswaardig bestaan’ voor iedereen. Dat heeft bij de bevolking de idee van geboorterechten of ‘entitlements’ doen ontstaan en daaronder valt intussen ook allerlei luxe onder zoals internet, een TV, comfort en vrije tijd. Niet langer zijn luxe en comfort zaken waar men enkel op eigen kosten kan van genieten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

'Bijna een op vijf banen financiële sector weg'

Financiële bedrijven met een hoofdkantoor op de Zuidas hebben in vijf jaar tijd 18,5 procent van de banen geschrapt. Naast banken zetten ook accountantskantoren en advocaten het mes in de eigen organisatie. 

Dat schrijft Het Financieele Dagblad maandag na een inventarisatie van jaarverslagen van bedrijven met een hoofdkantoor op de Amsterdamse zakenlocatie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Japanse banken kunnen in problemen komen wanneer…

De Bank of Japan is gestart met een experiment waarvan we wel het begin maar niet het einde kennen. Ze heeft de ambitie om de geldhoeveelheid te verdubbelen met daaraan gekoppeld een inflatietarget van 2 percent. De bedoelingen zijn duidelijk, maar zijn ze daarom ook haalbaar?

1 van de problemen waar de Bank of Japan op zou kunnen stuiten is dat de rentevoeten onverwacht kunnen stijgen wat de overheid serieus in de problemen kan brengen. De kosten om geld te lenen vliegen dan de lucht in, met als gevolg dat Japan in een vicieuze cirkel zou belanden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 26 mei 2013

EU dreigt Frankrijk vanwege economisch falen

France, Spain and Slovenia are set to be criticised in a major commission report on Wednesday as countries that have failed, amid recession and the financial crisis, to cut public debt and to implement structural reforms of their economies.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: zondag 26 mei 2013

Kerry komt met miljardeninjectie Jordaanoever

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry heeft een investeringsprogramma aangekondigd van omgerekend 3 miljard euro voor de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs