EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32766 tot 32770
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Steeds meer Belgen moeten beroep doen op leefloon

Het aantal leefloners neemt in België toe en loopt momenteel op tot gemiddeld 94.947 begunstigden per maand. Dat cijfer ligt ver boven het peil van 83.038 leefloners voor de economische en financiële crisis van 2008. Het recentste maandelijks groeipercentage bedraagt 0,3 procent. Uitschieter vormt de categorie van leefloongerechtigden jonger dan 25 jaar. Hun aantal groeit met 2 procent. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers die de federale Programmatorische Overheidsdienst (POD) Maatschappelijke Integratie heeft bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

U rekent flink meer af bij de supermarkt

De omzet van de supermarkten is in de maanden maart en april met 4,4% gestegen. De stijging wordt met name veroorzaakt door de toename van de waarde van de kassabon met 3,5% naar 22,72 euro per klant.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

2 grafieken die tonen waarom we er zo beroerd voor staan

In de Daily Telegraph legt de gelauwerde economisch analist Ambrose Evans-Pritchard uit waarom Nederland het volgende slachtoffer wordt van het Europese mismanagement.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Meerderheid verwacht daling waarde koopwoning

Drie procent van de kopers denkt zelfs dat de huizenprijzen dit jaar al aantrekken. Dat stelt makelaarskantoor Makelaarsland woensdag op basis van een enquête onder bijna duizend klanten.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Krimp industrie eurozone kleiner dan gedacht

De industrie in de eurozone is in april iets minder sterk gekrompen dan eerder gedacht. Dat bleek donderdag uit nieuwe ramingen van onderzoeksbureau Markit.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs