EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32776 tot 32780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Marc Faber: “De overheid kan uw goud aanslaan”

Marc Faber, redacteur en uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report, is een van ‘s werelds meest beroemde markt contrarians. Hij is al vrij goed in het voorspellen van financiële bubbels en de economische crisis van de voorbije decennia.

In dit interview bespreekt Faber bespreekt waarom hij koper is van goud, maar waarschuwt tevens voor de gevaren van de overheid, met name in de Verenigde Staten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Eerste tekenen ontkoppeling edelmetaalprijzen?

Zilverproducent First Majestic biedt zilverbaren aan tegen hoge premies. Ondanks de huidige officiële zilverprijs van ca. $22.50 per ounce, verkoopt First Majestic zilverbaren via haar webshop voor $27 per ounce, een premie van 20%. Hoewel premies op munten niet ongebruikelijk zijn, zien we dit bij (grotere) baren doorgaans niet. Blijkbaar is First Majestic niet bereid zilver te verkopen tegen de huidige marktprijs, waarmee de eerste haarscheurtjes zichtbaar worden in de ‘papieren’ prijsstelling. Is dit het eerste teken van een aanstaande ontkoppeling tussen papieren prijzen en fysieke prijzen voor edelmetalen?

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

De Dollar is momenteel ‘The Hottest Currency’

Op de valutamarkten is de Dollar momenteel zonder enige tegenstand The Hottest Currency’. Een aantal factoren geven de U.S. dollar een duwtje in de rug. We zetten er enkele van op een rijtje: een zwakke Yen, betere macro-data, aantrekkelijke rentevoeten ten opzichte van de rest van de wereld, een zwakkere Euro…

Morgan Stanley signaleert een duidelijke zwaai die de forex markten in de voorbije week hebben gemaakt. Die werden niet zozeer bepaald door de Yen als wel door de Dollar. De investeerders beschouwen de U.S. Dollar opnieuw als een volwaardige investeringsmunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Hedge Funds gaan short op Amerikaanse 10-jarige obligaties

Hedge funds en grote speculanten zijn voor het eerst in twee maanden weer netto short op de Amerikaanse obligaties. Ze vrezen ervoor dat de Federal Reserve quantitative easing zal verminderen waardoor de rentevoeten op deze obligaties gaan stijgen aldus Bloomberg

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Centrale banken blijven koppig goudvoorraden verder uitbouwen

Wie had gedacht dat de centrale banken zijn gestopt met het kopen van goud heeft fout gedacht. De centrale bankiers hebben zich niet laten afschrikken door de prijsval bij het goud, ze blijven gewoon goud bijkopen. De cijfers voor april, de maand waar het goud slagzij kon maken, zijn weliswaar nog niet bekend, maar de trend is duidelijk.

De meest recente cijfers dateren uit q1, volgens de World Gold Council kochten alle centrale banken samen in die periode de niet onaanzienlijke hoeveelheid van 109 ton goud. Het was al het 7de kwartaal op rij dat ze meer dan 100 ton kochten over een periode van 3 maanden kochten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs