Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 32776 tot 32780
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 april 2013

Amerikaanse economie + vastgoedmarkt steken kunstmatig in elkaar

De recente cijfergegevens over de vastgoedsector in de US zijn enigszins verwarrend. Huizen zijn opieuw duurder geworden, maar de verkopen van nieuwe huizen daalden. Dat maakt het aartsmoeilijk om betrouwbare conclusies te trekken. Herstelt de vastgoedmarkt of herstelt ze niet?

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 1 april 2013

Monsanto nu officieel boven de wet……

Monsanto nu officieel boven de wet……Posted March 31, 2013 by dalternative in Uncategorized. Leave a Comment

Soms krijg je berichten onder ogen die zo ongeloofwaardig klinken dat je ze voor een tweede keer moet lezen omdat je je eigen ogen niet gelooft.

Zo’n bericht is dat het biotechbedrijf Monsanto zich in Amerika niets meer hoeft aan te trekken van besluiten die door rechtbanken zijn genomen.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: maandag 1 april 2013

‘Amerika stevent af op een bankroet’

Amerika voert al veertig jaar een onverantwoorde economische politiek en het moment is aanstaande dat de rekening wordt gepresenteerd. Econoom David Stockman, ooit de begrotingsdirecteur van Ronald Reagan en congreslid voor de republikeinen, ziet de ondergang naderen.

In een uitvoerig stuk in de New York Times legt hij uit hoe zijn land al veertig jaar alles doet om de ondergang dichterbij te brengen. Vooral Bush jr krijgt er van langs. Die voerde twee peperdure oorlogen, liet de uitgaven voor sociale zekerheid en ziektekosten gierend uit de hand lopen en verlaagde ook nog eens de belasting voor de rijken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 1 april 2013

'Bezuiniging op Britse zekerheden eerlijk'

De hervormingen van de Britse sociale zekerheid die deze week voor een belangrijk deel ingaan, zijn eerlijk en uiterst noodzakelijk.

Dat zeggen Britse ministers die maandag massaal in de pers het beleid verdedigen. De maatregelen leveren niet alleen geld op, maar maken het systeem ook beter, betogen de leden van het Britse kabinet.

Bron: iex.nl
Geplaatst: maandag 1 april 2013

ECB steunt noodplan Cyprus

FRANKFURT (AFN) - De Europese Centrale Bank (ECB) heeft maandag aangegeven dat de Cypriotische banken toegang blijven houden tot noodkredieten. Daarmee heeft de centrale bank haar steun uitgesproken aan het akkoord over noodsteun aan Cyprus dat in de nacht van zondag op maandag werd gesloten.