EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32781 tot 32785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

"Stoppen met stimulering door Fed zeer risicovol"

De Amerikaanse centrale bank kan niet zomaar stoppen met haar stimuleringsprogramma, zo waarschuwen verschillende centrale bankiers. De meest recente waarschuwing komt van de gouverneur van de Zuid-Koreaanse centrale bank. Hij vreest voor een sterk stijgende rente en dalende obligatiekoersen. Dat zal banken, overheden en huishoudens treffen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Langste periode Japans handelstekort sinds jaren 80

Sinds de jaren 80 zag Japan niet zo lang een tekort op de handelsbalans. In april was voor de tiende maand op rij sprake van een tekort, hetgeen suggereert dat de zwakkere yen nog geen wondermiddel is voor de door export gedreven economie van het land.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Wie wil dit niet in portefeuille? 4 % dividendrendement en spotgoedkoop!

Begin maart was een van onze gratis beurstips de sector voor halfgeleiders (XSD). De aandelen uit deze sector noteren spotgoedkoop, XSD noteerde toen aan $ 48. Vandaag staat deze ETF op $ 54, of een stijging van 12,5 % op een kleine drie maanden. Maar de sector blijft nog steeds spotgoedkoop en dit aandeel springt er bovenuit volgens de Daily Trade Alert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

'Franse banken nog steeds zwak'

''We zien dat de financieringsdruk bij Europese banken, waaronder de grote Franse concerns, in de afgelopen kwartalen is afgenomen. Dat is onder meer te danken aan een verbeterd sentiment onder beleggers'', aldus directeur Alessandro Roccatie van Moody's.

''2013 begon positief met grote emissies bij alle grote Franse banken, maar de markten blijven broos en vatbaar voor een terugval, zeker gezien de voortslepende problemen in de eurozone.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Het Bitcoinnetwerk is veruit de krachtigste computer ter wereld

Als je de kracht van de 500 snelste supercomputers bij elkaar optelt, en je steekt dit in een computer, dan is deze computer nog niet sterkt genoeg om te presteren wat het Bitcoinnetwerk vandaag kan doen. Deze miljarden aan hardware is dan nog 8 keer minder sterk dan het volledige Bitcoinnetwerk, zo staat op Quartz.

Het Bitcoinnetwerk is een enorm krachtig netwerk en wordt aanzien als het eerste exascale netwerk en kan triljoenen floating point berekeningen per seconde maken. Men verwacht dat de eerste supercomputer dit pas zou kunnen tegen het jaar 2020.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs